- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
nem egészen így lesz a programom
inkább úgy, hogy van egy író, aminek több könyve van, de egy könyvet csak egy ír
szóval rámegyek, hogy Gárdonyi Géza, és kijön az egri csillagok, meg az összes könyve Gárdonyinak, szóval pont fordítva írtad, ahogy én elképzeltem
azt tervesztem,
A eset:
hogy alapból az lenne, hogy alapból van ugye két tab, egyiken az összes író, ha átlapozok a másikra az behúzza az összes íróhoz tartozó összes könyvet, ugyanis lehet valaki csak a könyvek között szeretne böngészni, mert pl nem tudjam ki írta, csak a címét.. (nem túl életszerű példa, de a programomnál nagyon is)B eset:
rákattintok egy íróra és behúzza a az ahhoz az íróhoz tartozó könyveket (amiket ő írt). vagyis a JOINolt mezőket.utánanéztem kicsit, és lehet futásidőben cserélgetni a tabok tartalmát, úgy hogy a felhasználó ne vegye észre, csak a tartalom változzon (a fragment, de tabokon ne látszódjon semmi)
[link]
[link]más: foglalkoztál már kamerával készített kép SQLiteban való letárolásával (és lekérdezésével)?
szerintme BLOB helyett az útvonalat fogom letárolni (ahogy néztem ennek egyszerűbbnek kell lennie, meg hasznosabb is, minden fotós alkalmazás ezt használja). persze itt kezelni kell, ha kitörli a júzer a képet, de szerintem ez nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest