Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Aha! Köszönöm. 1. pont alapján a kódot javítottam.
2. Eddig multithreadet (a rendszer által kínált lehetőségeken kívül) csak időzítési feladatokra használtam. Viszont - a log szigorításával - szükségem lett volna egy "saját" log-ra, amit akkor is használhatok, ha tableten dolgozom. A program nagyon egyszerű, egy file-ba írja az üzeneteket. ((Az esetleges összeomlás miatt a metódus nyitja-írja-zárja a file-t (flush is lehetne helyette, de az idő nem volt lényeges szempont)). Ilyen üzenet bármelyik thread-ről érkezhet, ezért szeretnénk biztos lenni abban, hogy működik.
Két megoldást találtam a figyelmeztetésed után:
private final Object lock = new Object();
private static String addTextToFileLog( File logFile, String text )
{
synchronized( lock )
{
OutputStreamWriter logStream = new OutputStreamWriter( new FileOutputStream(logFile, true));
logStream.append( text );
logStream.flush();
logStream.close();
}
}illetve:
private static synchronized String addTextToFileLog( File logFile, String text )
{
OutputStreamWriter logStream = new OutputStreamWriter( new FileOutputStream(logFile, true) );
logStream.append( text );
logStream.flush();
logStream.close();
}(A hibaellenőrzést az egyszerűség kedvéért töröltem.)
Van előnye egyik vagy másik megközelítésnek? Egyáltalán jó ez így, vagy valamit elnéztem?
Ha még abban tudnék egy kis segítséget kapni, hogy ezt hogyan tesztelhetem a szimpla próbálkozáson kívül, azt is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest