Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Persze, hogy kell, csak nem "android módon", de még csak nem is Java-ban (nem is elérhető benne csak Javascript, C# meg mittudoménmicsoda). Én is csak ismerkedés céljából javasoltam a saját engine-t, ha határidős meló van és még nincs motor az app alá akkor nehogy most kezdj el írni hozzá. Egyébként nem olyan óriási dolog saját engine-t írni, én is épp azon vagyok (bár én desktopra, de szintén OpenGL-el és Java-val) de az tény, hogy kell hozzá kitartás és sokat kell olvasni szakmai könyveket. Akárhogy is, szerintem ha csak magának csinálja akkor ha összerak egy bármilyen alap enginet ami már képes meghajtani egy szimpla játékot abból sokkal többet tanul mint ha Unity-vel C#-ban firkál egy előre írt, agyonegyszerűsített API-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest