- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
A Nurbs görbékhez tudsz saját implementációt írni, nem bonyolult, egy kis google -ezéssel simán megvan 1 óra alatt. A vonalaknak minek id? Úgyértem logikus, hogy egymás után lesznek összekötve, így csak a "lines" nevű list-en végigmész egy for vagy enchaned for loop -al és sorrendben megvan, hogy mi-mivel van összekötve.
Ha mindenképpen kell nekik egy ID (bár nem értem minek) elég ha lekéred a "lines" list méretét a .size() metódussal mielőtt hozzáadod az aktuális line-t, és máris megvan az ID-je amit el tudsz tárolni egy array-ben, vagy külön változóban, esetleg csinálhatsz egy saját class-t ami egy id-t tárol és a hozzá kapcsolódó line-t, getId() és getLine() fügvényekkel lekérhető módon.
Tehát:
int id = lines.size();
lines.add(new Line(new Vector2(xPozicio, yPozicio)));
Remélem érthető a magyarázat.
Szerk.: Mégsem kell kivonni belőle egyet (mert ugye akkor -1ről indulnának az ID-k), kicsit megkavarodtam, kiszerkesztettem a hozzászólásból ezt a részt, hogy ne zavarodj össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest