- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
avassavas
újonc
Helló helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki esetleg nem használ titániumot?
Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Problémám a következő:
Feltelepítettem annak módja és rendje szerint (Win XP 32bit SP3), minden SDK verzio pipa titaniumon belül is, és sdk managerben is, beállítva az sdk eléri útja. Alloy próba project létrehozva, hozzá adva ADVben az emulator, és az eszközeim is( TAB, TELEFON) és akkor futtatás>Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: development
[INFO] : Building for target: emulator
[INFO] : Building for emulator: Nexus 4
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=development
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] writing to cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] Titanium entry point processing...
[INFO] : created: "Resources\android\app.js"
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.05037s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Launching emulator: Nexus 4
[INFO] : Running: C:\Android\sdk\tools\emulator.exe "-avd" "Nexus 4" "-port" "5554" "-no-boot-anim" "-partition-size" "128"
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 1Ha pedig eszközön futtatom>
Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: test
[INFO] : Building for target: device
[INFO] : Building for device: 20080411
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=test
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] loading from cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] using cached app.js...
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.38633s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Processing JavaScript files
[INFO] : Encrypting JavaScript files: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\titanium_prep.win32.exe "com.test.project" "C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\assets" "app.js" "alloy/backbone.js" "alloy/CFG.js" "alloy/constants.js" "alloy/controllers/BaseController.js" "alloy/controllers/index.js" "alloy/styles/index.js" "alloy/sync/localStorage.js" "alloy/sync/properties.js" "alloy/sync/sql.js" "alloy/underscore.js" "alloy/widget.js" "alloy.js" "_app_props_.json"
events.js:72
throw er; // Unhandled 'error' event
^
Error: spawn Unknown system errno 193
at errnoException (child_process.js:980:11)
at ChildProcess._handle.onexit (child_process.js:771:34)
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 8Két napja olvasgatok utána neten, és kérdeztem appcelerator-n is de nulla válasz (nem a lesegítő készebb közösség..) elolvastam a témában ott található javaslatokat ki is próbáltam őket, de sajnos a dolog változatlan..
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- Jövedelem
- Androidos tablet topic
- Elindult a Netflix élőszereplős Assassin’s Creed sorozatának forgatása
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat