Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
avassavas
újonc
Helló helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki esetleg nem használ titániumot?
Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Problémám a következő:
Feltelepítettem annak módja és rendje szerint (Win XP 32bit SP3), minden SDK verzio pipa titaniumon belül is, és sdk managerben is, beállítva az sdk eléri útja. Alloy próba project létrehozva, hozzá adva ADVben az emulator, és az eszközeim is( TAB, TELEFON) és akkor futtatás>Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: development
[INFO] : Building for target: emulator
[INFO] : Building for emulator: Nexus 4
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=development
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] writing to cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] Titanium entry point processing...
[INFO] : created: "Resources\android\app.js"
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.05037s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Launching emulator: Nexus 4
[INFO] : Running: C:\Android\sdk\tools\emulator.exe "-avd" "Nexus 4" "-port" "5554" "-no-boot-anim" "-partition-size" "128"
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 1Ha pedig eszközön futtatom>
Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: test
[INFO] : Building for target: device
[INFO] : Building for device: 20080411
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=test
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] loading from cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] using cached app.js...
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.38633s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Processing JavaScript files
[INFO] : Encrypting JavaScript files: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\titanium_prep.win32.exe "com.test.project" "C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\assets" "app.js" "alloy/backbone.js" "alloy/CFG.js" "alloy/constants.js" "alloy/controllers/BaseController.js" "alloy/controllers/index.js" "alloy/styles/index.js" "alloy/sync/localStorage.js" "alloy/sync/properties.js" "alloy/sync/sql.js" "alloy/underscore.js" "alloy/widget.js" "alloy.js" "_app_props_.json"
events.js:72
throw er; // Unhandled 'error' event
^
Error: spawn Unknown system errno 193
at errnoException (child_process.js:980:11)
at ChildProcess._handle.onexit (child_process.js:771:34)
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 8Két napja olvasgatok utána neten, és kérdeztem appcelerator-n is de nulla válasz (nem a lesegítő készebb közösség..) elolvastam a témában ott található javaslatokat ki is próbáltam őket, de sajnos a dolog változatlan..
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat