Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007
üzenetére
Na, azóta egyszer sem indult már el...
Hülyeséget mondtam, egy másik rendszer telepítésre gondoltam
(és ahhoz lehet hogy kell root, ha pl. szolgáltatós az eszköz, mint amilyen nekem is van - belekavarodtam egy kicsit).
Csak nem tudom, hogyan kellene ehhez másik romot keresni, ami valószínűleg fel is megy rá. -
Üdv!
Megtaláltak egy "navking maxi tab sky"
nevű csodával, nem lehet bekapcsolni.
Wipe data/factory reset és a wipe cache partition semmi eredményt nem produkál.
Recovery módban az android 4.2 verziót mutat. Nem vagyok járatos a root-ban, de szerintem ennek az kellene. Mit lenne érdemes rátolni?UPDATE: úgy látszik egy hozzászólás kellett ahhoz, hogy a recovery módból csak egy újraindítást kérve elinduljon. Kérdés, hogy meddig lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(és ahhoz lehet hogy kell root, ha pl. szolgáltatós az eszköz, mint amilyen nekem is van - belekavarodtam egy kicsit).
nevű csodával, nem lehet bekapcsolni.
Dr.NX