- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
tjb007 #61621 üzenetére
Köszönöm!
Bár pár perccel válaszod után továbbítottam neki az infót, már megrendelte az Overmaxot. Végül pár oldal kritikái alapján abban maradtunk, megnézi őt menyire zavarják a hátrányok a használatban. Ha lehet vele élni marad. Ha nem, igyekszem valamilyen használt, de garanciás tab felé terelni (a jelöltről itt véleményt kérve). -
stratova
veterán
Üdv!
Noha igyekeztem átnyálazni az érintett kategóriát még nem találtam megfelelő készüléket.
Eredetileg 10.1"-os tabletet keresett egy jóbarátom, de a HDMI hiánya miatt elállt egy korábbi modelltől.
Az alábbi paraméterekkel keresünk hát helyette másikat:- 20-30e (talán némi emelésre rá tudom bírni)
- 7-10,1" (ha lehet a magasabb irányba tendálva)
- HDMI (normál/mini/micro mivel a TV amire opcionálisan kötve lesz csak 1 db HDMI csatlakozóval rendelkezik semmi más bemenetet nem támogat)
- min 4000 mAh akku
- IPS (ez csak az én javaslatom volt)Ő eddig a Overmax OV-Quattor 10+et találta. Engem pedig a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85" 8GB 2 év jótállása ejtett gondolkodóba.
Többször felmerült itt a Wayteq xtab 9, de sajnos úgy látom már kifutott modell, a többin pedig nincsen hdmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest