-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
tjb007 #62480 üzenetére
(#62476) cidalain
Köszi megoldódott szerencsére.
Dióhéjban; belassult a gazdijánál ez a csoda (Navon Platinum 10) ezért elhozta a haver hogy nézzek rá.
A cleanmastert egyből mondtam hogy tán el kéne felejteni, de ha már ott volt gondoltam megnyomogatom.
FR volt a terv, de a reset gombra csak újraindult a cucc, recovery-t nem sikerült előcsalogatnom, ugyhogy adb ből nyomtam egy reboot recovery-t.
Na azt nem kellett volna. Fogta magát és újraindult, de reco helyett úgy csinált mint aki bebootol, majd az android feliratnál leparkolt.
Ezen a ponton gyorsan átnyálaztam a kistesó topicját, és ott olvastam hogy a power mellé még a hangerő mellett található gombot is kell nyomni a recoveryhez, ami valóban bebootolt, de ott meg a hangerő gombokkal nem tudtam navigálni, a fel gombra fekvődroid, a le gombra semmi :/
Már minden mindegy alapon elkezdtem összevissza nyomogatni, és a 'hangerő -' valamint a mellette lévő francse tudja milyen gomb együttes nyomogatásával végre sikerült mozognom a menűben (igaz minden 10. nyomást érzékelte csak, holott álló oprendszerrel tökéletesen működnek a gombok.)
Így már összejött a FR, és gyorsabb is lett a masina picit, de lehet hogy ez meglett volna szimplán a clanmaster legyalulásával is.. -
aytukabozs
addikt
Üdv
Gondom akadt egy alwinner a10 lelkű szutyokkal (Navon Platinum 10), kaphatok itt ötleteketet vagy ez csak vásárolgatós topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest