Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Sikerült leejtenem a Huawei T3 tabomat. Sajnos a digitizer a felső részen megrepedt. Nem befolyásolja a használatot, de engem zavar.
Egyben van ebben a tabletben a digitizer és a kijelző? Hol tudnám cseréltetni? Meg az is lényeges, hogy mennyiért... -
hroberto
veterán
Hozzám is megérkezett a Huawei T3. Egész fürgén működik, és az üzemideje is jónak tűnik így elsőre.
-
-
hroberto
veterán
Ismeri valaki a Huawei Mediapad T3-at? 50 körül meg lehet venni 2 GByte RAM-al és Nougattal. Van jobb alternatíva normális gyártótól 8"-os méretben? (Normális gyártótól.)
-
hroberto
veterán
Tabletet szeretnék venni mostanában, 8-10" méretben. Olyan 70 000 Ft körüli összeget szánnék rá, ami akár több is lehet valamivel ha van valami jó vétel.
Mindenképp újat szeretnék, és a no name kínai gyártókat kerülném.
Általános felhasználásra kellene, semmi extra. Nem tudom mostanában mik a minimum kritériumok a laggmentes működéshez, de gondolom 2 GByte RAM alatt már nem érdemes venni semmit.
Köszönöm!
Amit kifelejtettem: fontos a jó üzemidő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest