- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
tjb007 #66511 üzenetére
Köszi!
Útközben észrevettem, hogy valamiért nincs imei-je a gépnek, és eszembe jutott, hogy anno az iNew V3-nál volt ilyen firmware frissítésnél, hogy kitörlődött. Ott egyszerűen meg lehetett adni neki, de ennek a készüléknek nem volt egyszerű. Olyan 100-150 weboldalt végignyálaztam mire megtaláltam a megoldást és a programot, hogy hogyan tudjam beleerőszakolni az imei-jét. Szóval sikerült. Most már nem dobja el a hálózatot. Vagyis kb. 2 órája nem és többször újra indítottam már
(#66516) nlaca3
Nézd meg, hogy van-e imei-je a gépnek
*#06# a tárcsázóba
-
karikusz
tag
Sziasztok!
A hardveraprón vettem egy Alcor Q881M-et. Akitől vettem az vállalt garit rá. A programok állandóan leálltak. Elvitte, azt mondta, hogy cserélt alaplapot és kapott egy új firmware-t. Azóta nem tud a mobilhálózatra rendesen feljelentkezni, így nincs mobilnet. Hol feljelentkezik a hálózatra, hol meg nem de mutatja a 3G feliratot. Most leszedtem a hivatalos oldalukról a legújabb firmware-t, de semmit sem változott. A srácnak többször is szóltam, hogy valamit kellene vele csinálni, mert a mobilnetre mindenképp szükségem van, de már vissza sem ír.
A Buld számnál azt írja, hogy MT8382 a chipszet, de az alcor oldaláról letöltött az MT6582-es. A rendszer android 4.2.2.
Az lenne a kérdésem, hogy ha valahol találok bármilyen MT6582-es android 4.2.2-es firmware-t és azt felteszem akkor használható lesz a tablet? Vagy mindenképp csak alcoros firmware megy fel rá? Ha nem csak az akkor mit ajánlanátok, merre keressek firmware-t, hogy ne csináljak téglát a készülékből?
Köszi a segítségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Diablo IV
- Metal topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest