- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Van egy régebbi gigaset qv830 tabletem, amit egy jó ideje nem használtam de nem töltődik be a rendszer. A gigaset feliratnál megáll. Próbáltam egy hard resetet ki írta hogy formatting és forgott a kis droid körbe. Ezt már órák óta csinálja, de semmi. Valami ötlet?
-
Mtomasz81
tag
válasz
#37391872 #76023 üzenetére
Sziasztok! Van egy régebbi samsung galaxy tab 2 10.1, ami egyik napról a másikra megadta magát. Nem kapcsol be. Már kipróbáltam mindent több mint fél percig nyomtam a bekapcsoló gombot, kipróbáltam a bekapcsoló + hangerő fel, le eggyütte nyomását. Kipróbáltam, hogy fél percig nyomtam a bekapcsolót és akkor dugtam rá a töltőt, úgy sem. Próbáltam azt is hogy akksit lehúztam egy időre és utána próbáltam, de úgy sem. Az akksi jó mert rá mértem. A töltést is megkapja, mikor rá van dugva. Szerintetek?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Van egy samsung galaxy tab 2 10,1" gépem. Pár napja be sem tudom kapcsolni. Valószínüleg az akksi töltődik, mivel melegszik belül és az adapterje is. Szerintetek alaplap hiba lehet?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Hogy lehet megállapítani egy alaplap hibás gépnél, hogy jó-e az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest