- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
válasz
Oldman2 #51476 üzenetére
Nem várok semmit, csak írtam az iPad topicba is, ahol burkoltan azt a választ kaptam, hogy az iPad-nél nincs jobb, de én ennyire nem vagyok elfogult, csak egy picit, ugyanis telefonból eddig az alma bizonyított nálam a legjobban.
Nekem főleg netezésre, skypeolásra kell, ha ágyban, kanapén lazulok ne a laptop legyen az ölembe. Illetve utazás közbe ugyan ez, plusz grafikus vagyok, és ha megyek munkákat prezentálni akkor ezt vinném magammal, nem a gépemet, ami egyébként egy nagy dög 17"-os Lenovo, aminek az se tesz jót ha sokat szállítom, és az se ha sokat teszem veszem, ide oda.
Mert ugye a hűtéshez alulról szívja a levegőt, amit így el is torlaszolok a nadrágommal, combommal ha az ölembe vagy az ágyamon van. Plusz ugyebár elvileg károsítja a heréket.
Van egy iPhoneom, az 16gigás, bőven elég. Ezért is gondoltam 16gigás iPad-et, nem hiszem hogy több tárhelyre szükségem lenne. Erre bőven ráfér 3-4 film, meg pár applikáció.
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Tervezem egy iPad Air 16gb vételét. (Olcsóbban mint iSytle-ba egy igen neves és jó pontozású hardveraprós hirdetőtől)
Kérdésem, az lenne hogy esetleg tudtok ennél jobbat ajánlani? Természetesen más márkákra vagyok itt kíváncsi. Ha tudsz, kérlek indokold meg hogy miért pont ezt kéne választani az iPad helyett.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest