- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
válasz
Oldman2 #51476 üzenetére
Nem várok semmit, csak írtam az iPad topicba is, ahol burkoltan azt a választ kaptam, hogy az iPad-nél nincs jobb, de én ennyire nem vagyok elfogult, csak egy picit, ugyanis telefonból eddig az alma bizonyított nálam a legjobban.
Nekem főleg netezésre, skypeolásra kell, ha ágyban, kanapén lazulok ne a laptop legyen az ölembe. Illetve utazás közbe ugyan ez, plusz grafikus vagyok, és ha megyek munkákat prezentálni akkor ezt vinném magammal, nem a gépemet, ami egyébként egy nagy dög 17"-os Lenovo, aminek az se tesz jót ha sokat szállítom, és az se ha sokat teszem veszem, ide oda.
Mert ugye a hűtéshez alulról szívja a levegőt, amit így el is torlaszolok a nadrágommal, combommal ha az ölembe vagy az ágyamon van. Plusz ugyebár elvileg károsítja a heréket.
Van egy iPhoneom, az 16gigás, bőven elég. Ezért is gondoltam 16gigás iPad-et, nem hiszem hogy több tárhelyre szükségem lenne. Erre bőven ráfér 3-4 film, meg pár applikáció.
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Tervezem egy iPad Air 16gb vételét. (Olcsóbban mint iSytle-ba egy igen neves és jó pontozású hardveraprós hirdetőtől)
Kérdésem, az lenne hogy esetleg tudtok ennél jobbat ajánlani? Természetesen más márkákra vagyok itt kíváncsi. Ha tudsz, kérlek indokold meg hogy miért pont ezt kéne választani az iPad helyett.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Crucial 240GB SSD eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged