-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ja, igen. A keret az olyan 250 lenne. Ha ebbe belefér egy olyan tablet, ami ezekre a feladatokra minimális kompromisszumokkal, de képes, akkor azzal szerintem ellenék...
-
kmarci25
veterán
Nagyon ritkán, akkor is általában ilyen IKEA-s babzsák párnán. Azt nem tudom eldönteni, hogy elég-e egy tablet egyszerűbb "munkákra": szövegszerkesztés, táblázatkezelés és úgy, hogy a képernyőképet kiteszem egy nagyobb megjelenítőre, mint ahogy egy notebook-ot VGA vagy HDMI kábellel.
-
kmarci25
veterán
Egyelőre csak gondolkodom... Mennyire lehet alkalmas egy tablet notebook kiváltására? Jelenleg egy elég régi Dell Latitude notebook-ot használok, ami egyre lassabb, ideje lenne cserélni. Tulajdonképp csak arra használom, hogy legyen mivel egy word vagy excel fájlt megnyitni, szerkeszteni, illetve a NAS-t ha épp menedzselni kell. Van külön monitor, bill és egér is. Ezért gondoltam, hogy vennék egy tabletet, ami utazáskor kényelmesebb és ha kéne nagyobb képernyő, akkor egy dokkolóval rá tudnék kötni minden perifériát.
Használ valaki így tabletet? Egyáltalán alkalmas lehet rá? -
kmarci25
veterán
keszo & cidalain: hálás köszönet mindkettőtöknek a tanácsokért!
Az útmutatásotok alapján sikerült "bebikázni" a tablet akksiját, épp töltőn van, és rendben tölt. Összeeszkábáltam a kábeleket a 9v-os elemmel, az akksi nyákja alatt megtaláltam a + és - csatlakozást, majd hozzáérintettem a kábelt. Először csak kb 2 másodpercig, ez még nem segített, másodjára már 6-7 másodpercig, ez már segített. Szóval nagyon köszönöm, megspóroltatok nekem egy új akksit!
-
-
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #73229 üzenetére
Szerk.: ezen a képen látható az akku csatlakozója, jobb kéz felől P+, balon pedig a P- jelzés. Ez lenne az?
-
kmarci25
veterán
Árukapcsolással, karácsonyi akcióban kaptam egy Lenovo IdeaTab A7-10 tabletet. Ha már adták ingyen használtam, bár nem túl aktívan, így kb. 2 hete lemerült, nem is töltöttem fel, csak hevert a fiókban. Tegnap gondoltam, hogy feltöltöm, azonban töltőre téve rezdül egyet, pár pillanatra (van, hogy egy másodpercre, de általában ennél rövidebb ideig) felvillan a kijelző, ez után azonban rögtön elsötétül, majd újra rezdül, képernyő felvillan, és újra sötét, és ez megy folyamatosan. Töltőfej, kábel csere már volt, nem segített. Láthatólag az usb aljzat a tableten nem sérült, nem lötyög. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest