- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok...Erről mi a véleményetek? Esetleg tapasztalata valakinek? Mennyire komoly és megbízható cucc ez???
OVERMAX OV DualDrive 7 ????? -
billyjack
csendes tag
válasz
tjb007 #42660 üzenetére
Szia! Igen úgy gondoltam, hogy DVB-T tunerrel, de ha nem muszaj, akkor az nélkül is jó lenne, mert van külön set top boxom is. A lényeg az lenne, hogy tudjak ranta TV-t nézni, tudja kezelni a gps-t és wifi-s is legyen. Kamionos vagyok és ez miatt érdekelne, hogy mindezt alapból tudja. Köszi, hogy foglalkozol a kérdésemmel, várom a válaszod, tanacsod, hogy milyent lenne érdemes keresnem?
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasgatni, de nem igazán találtam választ a kérdésemre. Olyan táblagépet keresek, amelyik alkalmas arra, hogy gps, wifi es TV nézés. Tudtok ilyent elfogadható árban???? Jah és jó lenne mindez 10 collban. Várom az infokat, tanácsokat, hogy milyent és merre keressek? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air - 16 GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest