- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Köszönöm a válasokat!
Akkor szerintem el is dőlt a kérdés, bőven elég lesz nekem az S5e
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! Telekomtól hoznék hűségidő hosszabbítással tabletet, de sajnos a választék nem valami nagy. Samsung S5e-n akadt meg először a szemem viszont abból csak a 4/64 Gb verzió van. S6-ból ellenben a 6/128. A háttértár még annyira nem is lenne nálam perdöntő. Kérdés, hogy az a +2 Gb RAM megérné e a kb. dupla felárat? Leginkább böngészésre, youtube és HBO Go amire lenne használva, esetleg néha kis játék. Tablet fronton nem vagyok még nagyon ismerős ezért nem is tudom, hogy jelenleg egy Android tabletnek mennyire elég hosszú távon a 4 Gb ram? Előre is köszönöm a segítséget!
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! Sajnos tablet fronton nem mozgok igazán otthonosan így szeretnék egy kis segítséget kérni. Kb 80 ezer forint körül mi az amit érdemes megvenni? Többnyire böngészésre, néha filmezésre és kevés játékra használnálnám de szeretném ha minél tovább használható is maradna a gép. Nyílván a lehetőségekhez képest az adott kategóriában jó hardvert és minőséget szeretnék. Android és iPad is egyaránt érdekelhet.
-
psajti
aktív tag
Üdv, milyen tabletet ajánlanátok 25 (nagyon max 30 ezer forintos árkategóriában?) Most a lenovo a7-10f tűnik szimpatikusnak de érdekelne, hogy esetleg van-e más jobb ajánlat? Böngészés, youtube, zene illetve pár egyszerűbb/félig komolyabb játék lenne a fő feladata.
Egyedül a kijelző felbontása az ami nem teljesen tűnik szimpatikusnak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest