- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Igaz hogy már megrendeltem, de még le tudom mondani ha nagyon mellényúltam: asszonypajtásnak bedöglött az Op3ndot tabletje, gondoltam közelgő névnapja alkalmából meglepem egy másikkal. Emagon hirtelen felindulásból 17-ért ráraboltam egy újracsomagolt Allview Viva H8 Life Tablet-re (Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, 8", IPS, 1 GB, 8 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, Android 4.4 KitKat). Ez elég lesz neki böngészésre, facebookra, youtube-ra? Na meg mennyire megbízható a márka?
Köszönettel,
Joci -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Bízom benne hogy Ti tudtok segíteni a következő problémában:
Egy ismerősöm keresett meg hogy az unokája kapott régebben egy gyerekekenek való tabletet. Ezzel nem is lett volna gond, de pár napja beállította rajta hogy minden indításkor jelszót kérjen a rendszer. A jelszót elfelejtette... Mondtam neki hogy semmi gond, hozza el és megoldom a problémát. Gondoltam -én kis naív- hogy power gomb + hangerő le vagy fel, ott vagyok a recovery-ben és onnan már csak egy wipe data, wipe cache ergo problem solved. De nem... power gomb + hangerő fel-t nyomva elindul a teblet, és a fel gombot nyomogatva fel-fel villan egy kínai szöveges menü (gondolom hogy a recovery menu), de csak felvillan és nem tudok benne lépkedni. Amikor felállt a rendszer (Jelly Bean) és jelszót kér, megnyomom a hangerő fel-t és akkor is bevillan ez a menü. Már letöltöttem pár toolt ami törölné elméletileg a jelszót, de a számítógép nem ismeri fel a tabletet csak háttértárként (gondolom nincs engedélyezve az USB hibakeresés). A tabletről konkrétan nem találtam semmit, itt van két kép róla. Holnap a dobozáról is tudok csinálni, az sem mond túl sokat (Lazer Kid, 7", Cortex A8, 1GHz processzor).
Segítsetek ha tudtok, hogy tudnám gyári állapotra visszaállítani a tabletet vagy csak törölni a megadott jelszót?Köszönettel,
Joci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest