-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Mezcal #28368 üzenetére
hát tegnap van meg este próbálgattam, 1 fal és 4 méternél kb fél jelerősség, itt még használható volt, ha már arrébb mentem másik irányba ahol mondjuk úgy 2 fal vastagságot kellett volna átvinnie ott már nem ment.
mobil viszont simán megy még ennek a távolságnak a dupláján is (csak nagyon lassan és sokat dobja a jelet)
szóval a mobilhoz képest gyenge, de számomra ez még megfelelő mert ennél távolabb nem fogom használni, vagy ha igen: van mobil hotspotom. -
krokk
senior tag
válasz
#25276416 #28361 üzenetére
karácsonyra kell?
a 70dc lenne a legjobb ezek közül. de elvileg a concorde one is jó.
ha nem karácsonra kell akkor szerintem várd meg a januárt. jön a 70dci az sokkal jobb lesz.
illetve szintén januárban lesz újra concorde tab play. ez picivel 40felett van (45). de nagyobb méret (8") meg még 1-2 helyen van 1-2 darab ebből is. én előrendeltem és tegnap átvettem. nagyon meg vagyok vele elégedve. -
krokk
senior tag
válasz
pempellini #27718 üzenetére
sőt teszt is volt itt a mobilarénán: link
-
krokk
senior tag
válasz
Jeannie #27592 üzenetére
a minőségin mit értesz? nem samsung vagy nexus is szóba jöhet?
én is hasonló dolgokra keresek jelen pillanatban de én első körben a 30-40ezres árkategóriát lőttem be és úgy kezdtem el nézelődni.
ebben a kategóriában amik vannak:
Concorde Tab Play
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo (PMP5580C_DUO)Papíron a prestigio készüléke jobb, de én még mindig maradok a concorde-nál.
4:3as képarány van.
Ha feljebb mész árban és márkásat akarsz samsung, nexus, akkor azok 70e környékén még csak 7 colosak.
100e-től kezdődően meg bejön a képbe az ipad és az ipad mini is.
szóval jó lenne az árat belőni -
krokk
senior tag
válasz
Destr4ct #27331 üzenetére
azért mivel ezt próbáltam, illetve elég jó ár/érték arányban, nem kötelező azt venni amit én ajánlok, nem akartam senkit rábeszélni és biztos van még 1 vagy 2 jó vétel ebben a kategóriában
illetve amiatt is szimpatikusabb mert nem olvasok róla annyi rosszat mint a másik márkáról. szóval nincs wayteq tabletem és nem is reklámozni akarom csak szerintem jó vétel. de biztos jó vétel a prestigio is -
krokk
senior tag
válasz
b0bcat #27327 üzenetére
a kijelző miatt lehet elvérzik igen
de másban gyorsaságban szerintem egyformák.
meg nekem pl a wayteq-en tetszik a 3 fizikati gomb. valahogy én azokat szeretem, telefonon is
szóval nekem ilyen apróságok is számítanak néha.
de amúgy lehet én is picit a Prestigio felé húzok inkább.
én is épp tablet vétel előtt állok de én 8" méretet szeretnék -
krokk
senior tag
válasz
Destr4ct #27320 üzenetére
papíron a prestigio jobbnak tűnik, +1 év gari, bőrtok, isp panel stb. és árban se sokkal több.
gyakorlatban nem tudom, hogy milyen... x-tab70dc-t már tartottam a kezemben, olvastam róla cikket/véleményeket így ennél jobb összehasonlítást nem tudok neked adni róluk. én mindenképpen kipróbálnám ha tudom (edigitalban kapható mindekettő), kézben tartva könnyebb dönteni. -
krokk
senior tag
válasz
tPedro_ #27305 üzenetére
tudom, hogy van 32-es is, de az árban is feljebb van. ha jól láttam az már 100e szóval ott meg azért már más kategóriában vagyunk, ott már gondolhatsz az ipad minin-is. Ott meg már az Android vs iOs a kérdés inkább. Tetszik az Android meg minden de a 100es árkategóiában inkább az ipad minit választanám hiába csak 16gb és nem 32.
-
krokk
senior tag
válasz
tPedro_ #27271 üzenetére
hello
én ezek közül nexust vagy galaxyt választanám.
nexust akkor ha elég az a 8 vagy 16gb amennyi tárhelye van, mivel nem bővíthető sdvel, viszont mivel googletől származik a legjobb az androidos kompatibilitása, hogy úgy mondjamfrissítések stb.
ha kevés a 8/16gb tárhely akkor galaxy tab 2.
kinde fire-t mo-n nem tudod rendesen kihasználni, legalábbis nem arra amire tervezték teljsen.
ipad mini drágább.
ha olcsóbb is szóba jöhet akkor egy jó vétel lehet ez is: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged