- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
csendes #64509 üzenetére
Köszi szépen, bejött a tipped! Valóban ez volt a probléma alapja. Ráadásul én okoztam figyelmetlenségből...
(Néhány haszontalan alkalmazás letiltásakor véletlenül - magam sem értem, hogy miként nem vettem észre - a Google-t is letiltottam
) De a lényeg, hogy kiderült a dolog, és így már gond nélkül működött a dolog.
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
A fórumban kapott tanács nyomán megvettem édesanyámnak (az egyelőre meglepetés) tabletet: ASUS Memo Pad 8 ME581C típus.
Gondoltam, hogy feltelepítek pár hasznos dolgot Google Playről, azonban már az elején egy számomra érthetetlen hibába ütköztem. Történetesen nem tudom a Google fiókját hozzáadni a tablethez. Minden próbálkozásomnál "Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később." üzenetet kapok. Wifi jel maximális erősségű, net-kapcsolat betonstabil, a böngésző gond nélkül megy is a tableten.
A saját tabletemre ugyanonnan, ugyanakkor gond nélkül hozzá tudtam adni édesanyám gmail-es fiókját (majd töröltem is onnan), tehát nyilván nem a Google szerverei környékén keresendő a baj.
Valami ötlet?
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet vásárolni karácsonyra.
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-10'' között. (Valószínűleg a pénzkeretbe a megadott kívánalmak mellett csak 8-as fog beleférni)Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csakis új jöhet szóba, a refurbished darabokat is kerülném, így kérném, ilyeneket ne ajánljatok!Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Csak itthonról.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Főként egyszerűbb játékok (kb. plants vs zombies 1, angry birds szint), filmnézés, esetleg olvasás.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
A lélektani határ 70.000 Ft. Ha 50-60 ezer közé befér, az lenne az ideális, de ha van olyan, ami megéri a többletet, akkor 70-ig mehet az ár.Egyéb...
- Fontos lenne a jó képernyő-felbontás (tehát lehetőleg ne 10''-es méret/1280×800-as felbontás kombó legyen).
- Wifi elég, 3/4G stb. nem kell (böngészésre nem használná, csak frissitésekhez, programok letöltéséhez kellene a net).
- Jó pont, ha kiforrott a típus, kellően megbízható és szoftveresen is korrekt módon van összerakva (alapjáraton nincs teleaggatva felesleges appokkal, jó a "memóriakezelés" stb.)
- Nem gond, ha nem a legújabb android verzió fut rajta. (Én pl. jól elvagyok jelenleg is egy 4.2 android rendszerrel a sajátomon)
- Természetesen a minél erősebb akku is kívánatos.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest