Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
csendes #64509 üzenetére
Köszi szépen, bejött a tipped! Valóban ez volt a probléma alapja. Ráadásul én okoztam figyelmetlenségből...
(Néhány haszontalan alkalmazás letiltásakor véletlenül - magam sem értem, hogy miként nem vettem észre - a Google-t is letiltottam
) De a lényeg, hogy kiderült a dolog, és így már gond nélkül működött a dolog.
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
A fórumban kapott tanács nyomán megvettem édesanyámnak (az egyelőre meglepetés) tabletet: ASUS Memo Pad 8 ME581C típus.
Gondoltam, hogy feltelepítek pár hasznos dolgot Google Playről, azonban már az elején egy számomra érthetetlen hibába ütköztem. Történetesen nem tudom a Google fiókját hozzáadni a tablethez. Minden próbálkozásomnál "Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később." üzenetet kapok. Wifi jel maximális erősségű, net-kapcsolat betonstabil, a böngésző gond nélkül megy is a tableten.
A saját tabletemre ugyanonnan, ugyanakkor gond nélkül hozzá tudtam adni édesanyám gmail-es fiókját (majd töröltem is onnan), tehát nyilván nem a Google szerverei környékén keresendő a baj.
Valami ötlet?
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet vásárolni karácsonyra.
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-10'' között. (Valószínűleg a pénzkeretbe a megadott kívánalmak mellett csak 8-as fog beleférni)Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csakis új jöhet szóba, a refurbished darabokat is kerülném, így kérném, ilyeneket ne ajánljatok!Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Csak itthonról.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Főként egyszerűbb játékok (kb. plants vs zombies 1, angry birds szint), filmnézés, esetleg olvasás.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
A lélektani határ 70.000 Ft. Ha 50-60 ezer közé befér, az lenne az ideális, de ha van olyan, ami megéri a többletet, akkor 70-ig mehet az ár.Egyéb...
- Fontos lenne a jó képernyő-felbontás (tehát lehetőleg ne 10''-es méret/1280×800-as felbontás kombó legyen).
- Wifi elég, 3/4G stb. nem kell (böngészésre nem használná, csak frissitésekhez, programok letöltéséhez kellene a net).
- Jó pont, ha kiforrott a típus, kellően megbízható és szoftveresen is korrekt módon van összerakva (alapjáraton nincs teleaggatva felesleges appokkal, jó a "memóriakezelés" stb.)
- Nem gond, ha nem a legújabb android verzió fut rajta. (Én pl. jól elvagyok jelenleg is egy 4.2 android rendszerrel a sajátomon)
- Természetesen a minél erősebb akku is kívánatos.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest