- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
MrCsiT #57825 üzenetére
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? lehet használt is
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, ebook, pdf, ppt
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max 25eHasznált:
WayteQ xTAB 79QCIÚj:
WayteQ xTAB 7Q
Asus MeMo Pad 7
Lenovo IdeaPad A3500L
Op3n DottEzeket találtam, nem tudok dönteni. Kicsit félek a használttól, nehogy valami baja legyen. Megnéztem te*coba az újak nagy részét és a 7 coll talán egy picit kicsinek tűnik, viszont ott a garancia.
Győzzön meg valaki az egyikről, mert én minél tovább böngészek és nézelődök annál bizonytalanabb vagyok.
MrCsiT (#57825): szerintem amikről szó volt azok közül mindegyikbe 1Gb RAM van :S vagy tévedek?
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
kelzsoca #57823 üzenetére
Sajnos ez már túllő a kereten, pedig nagyon tetszetős. Szeretnék minél közelebb maradni a 20e Ft-hoz. A fenti 2 is már túlmegy egy picit ezen, így is először a ConCorde tab RAY-t néztem ki.
Egyik barátom az MM-be dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vehetek a nevére, azért döntöttem a másik kettő mellett. Kénytelen vagyok azok közül dönteni.
Te melyiket ajánlanád inkább?
-
n_gy_k
aktív tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam a fórumot és a teszteket, de sajnos nem tudok dönteni. Két jelöltem van már csak szerencsére. Egyik a WayteQ xTAB 7Q a másik pedig a Lenovo IdeaPad A3500L. A HDMI nem olyan fontos a WayteQ-ban. Viszont abban talán erősebb a hardver. A Lenovo-ban nagyobb az akksi és jobb felbontású a kijelző. Árban nem sok választja el a kettőt kb. 4e Ft.
Amire használnám: ágyban böngészés, suliban lyukas órákon pdf-ek, ppt-k olvasgatása (ez a fő oka a vásárlásnak), néha navigáció, némi word excel szerkesztgetés, ebook
Megéri azt a pár ezer forintot a Lenovo? Jobb annyival a kijelző? Szebb? Élesebb? Észre fogom venni? Vagy legyen inkább az erősebb WayteQ?
Garanciális feltételek milyenek? Lenovo laptopom van, tökéletesen elégedett vagyok mindennel, WayteQ termékem még nem volt, nem is nagyon ismerem, de sokat ajánlja mindenki itt a fórumon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Milyen tabletet ajánlotok maximum 20e ft-ig? Netezésre és pdf olvasásra használnám csak többnyire.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged