Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

válasz ®abstract® #85249 üzenetére

Köszi!
    Megnéztem a videóit, eddig az írott review-okat olvastam. Ott mindegyik tökéletes volt, csak az ő reflink-jével vegyem meg. A Teclastl nem laminálatlan kijelzője fölött elegánsan el is siklottak. Talán egy tesztben említették, de hogy nézem a felsorolt típusok egyikében sincs laminálva.

#85250F.B.I.
    Köszönöm! Az ilyen szponzor mentes, személes tapasztalatra van szükségem :)
    8-9 órás üzemidőket emlegetnek. Annyival én két napot minimum kihúzok. Este pedig töltődhet kedvére.
    3 hét használat alatt futottál bele valami hibába, vagy idegesítő megoldásba?
    Sajnos a lassú töltés nem garancia semmire. A Teclast F5 is lassan tölt, de 4,35V-ig 4,2 helyett. Nyertek 3% kapacitást, az élettartama pedig nem volt egy év. :/

• Jancsi

aktív tag

10"-os 4G (B20) képes tablet választáshoz kérném a segítségeteket, illetve az adott típussal a tapasztalatotokat.
    Első sorban olvasásra lenne használva (doksik, weboldak), néha 1-1 videó (hogy a Netflix nem megy FHD-ben nem gond), jegyzetelés.
    Az elsődleges szempont a kijelző minősége és olvashatósága kültérben árnyékban. Másodsorban a gördülékeny működés. (ha megnyitok egy pdf-et, majd visszatérek a böngészőbe, ne elmélkedjen fél percet) A számháborút próbáltam magamnak összeszedni, de nincs az a hardver amit ne lehetne egy "jó" szoftverrel agyoncsapni.

A versenyzők eddig:
    Teclast P20HD 125 $
    Teclast M40SE 143 $
    Teclast M40 160 $
    CHUWI HiPad X 176 $
    Alldocube iPlay 30 195$
    Alldocube iPlay 40 217 $
    Alldocube X Neo 230 $

Az X Neo hardware-e majdnem ugyanaz mint a Mi A2-mé, nem túl up to date, 9-es Android fut rajta, de az AMOLED kijelző miatt megmozgatta a fantáziám, olyanom még nem volt, nem tudom mire is számítsak.
    IPS panellel a két legerősebb versenyző az M40 és a HiPad X, a számok alapján egyik CPU-ban erősebb, a másik akkuban. Illetve elérhető hozzá aktív stylus.
    Az M40 160$-os árához képest megéri a HiPad X vagy az X Neo a többletet, esetleg tudok ajánlani jobb (ár-érték arányút) készüléket?

Új hozzászólás Aktív témák