- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz
®abstract® #85249 üzenetére
Köszi!
Megnéztem a videóit, eddig az írott review-okat olvastam. Ott mindegyik tökéletes volt, csak az ő reflink-jével vegyem meg. A Teclastl nem laminálatlan kijelzője fölött elegánsan el is siklottak. Talán egy tesztben említették, de hogy nézem a felsorolt típusok egyikében sincs laminálva.#85250F.B.I.
Köszönöm! Az ilyen szponzor mentes, személes tapasztalatra van szükségem
8-9 órás üzemidőket emlegetnek. Annyival én két napot minimum kihúzok. Este pedig töltődhet kedvére.
3 hét használat alatt futottál bele valami hibába, vagy idegesítő megoldásba?
Sajnos a lassú töltés nem garancia semmire. A Teclast F5 is lassan tölt, de 4,35V-ig 4,2 helyett. Nyertek 3% kapacitást, az élettartama pedig nem volt egy év. :/ -
Jancsi
aktív tag
10"-os 4G (B20) képes tablet választáshoz kérném a segítségeteket, illetve az adott típussal a tapasztalatotokat.
Első sorban olvasásra lenne használva (doksik, weboldak), néha 1-1 videó (hogy a Netflix nem megy FHD-ben nem gond), jegyzetelés.
Az elsődleges szempont a kijelző minősége és olvashatósága kültérben árnyékban. Másodsorban a gördülékeny működés. (ha megnyitok egy pdf-et, majd visszatérek a böngészőbe, ne elmélkedjen fél percet) A számháborút próbáltam magamnak összeszedni, de nincs az a hardver amit ne lehetne egy "jó" szoftverrel agyoncsapni.A versenyzők eddig:
Teclast P20HD 125 $
Teclast M40SE 143 $
Teclast M40 160 $
CHUWI HiPad X 176 $
Alldocube iPlay 30 195$
Alldocube iPlay 40 217 $
Alldocube X Neo 230 $
Az X Neo hardware-e majdnem ugyanaz mint a Mi A2-mé, nem túl up to date, 9-es Android fut rajta, de az AMOLED kijelző miatt megmozgatta a fantáziám, olyanom még nem volt, nem tudom mire is számítsak.
IPS panellel a két legerősebb versenyző az M40 és a HiPad X, a számok alapján egyik CPU-ban erősebb, a másik akkuban. Illetve elérhető hozzá aktív stylus.
Az M40 160$-os árához képest megéri a HiPad X vagy az X Neo a többletet, esetleg tudok ajánlani jobb (ár-érték arányút) készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged