- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Üdv, ez a Lenovo Tab E7 tényleg ennyire rossz, vagy csak nekem nincs vele szerencsém? Kb semmi elvárásom nincs (kizárólag netrádió hallgatására van használva) csak annyi lenne, hogy működjön.
Az elsőt beállítottam este, másnap már nem működött az érintőkijelző, visszaküldtem javíthatatlan. A következő meg időnként lekapcsolódik a wifiről, a jelerősség szint eltűnik és helyette egy kérdőjel jelenik meg, ilyenkor wifi letilt újraengedélyez, újraindít akármi macerálások után megy tovább, de volt hogy csak router áramtalanítás segített. Gondoltam, jó hát a router már igencsak benne van a korban, meg még 100as a wan is, ideje lecserélni. Az új Asus RT-AC57U mellett is ugyanezt csinálja. Előtte egy létező legdzsunkább filléres noname, nem tudom hány évig ment hibátlanul, ahhoz képest azt hittem a Lenovo talán megbízhatóbb... -
Visormail
addikt
válasz
csendes #68387 üzenetére
Kösz, de hiába nem engedem el a hangerőt, akkor is végigmegy a csík majd újraindul normál módban. Nem jön recovery menü, csak az ujjam törik le (2,5 percig tart a csík).
Pont ezért kellene a reset, mert belépni sem tudnak, szóval a menüből nem játszik. A gazdája egy gyerek aki beállított egy mintarajzolási zárat, de nem tudja reprodukálni, túl sok próbálkozás (múltkor is ugyanezért reseteltem). A gmail adatokat is állandóan elfelejtik, de most kénytelenek lesznek előszedni valahonnan.
justice84: Kösz, kipróbáltam, de így is ugyanaz történik.
-
Visormail
addikt
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy egy prestigio multipad 2 pro duo 7.0-t nem tudok gyári alaphelyzetbe állítani. Felfelé hangerő+bekapcsolóval csinálnám ugye, hónapokkal ezelőtt egyszer már sikerült is. Ilyenkor a normál betöltő képernyő helyett a zöld robot jön be, alatta végigmegy a csík. Utána viszont nem jön a recovery menü, hanem újraindítja magát és simán bootol.
-
Visormail
addikt
Sziasztok
Android 4.1.2-es tableten leáll az áruház. Hiába törlöm az adatokat és a gyorsítótárat ennél is meg a keretrendszernél, majd újraindítás, nem segít. Ha eltávolítom az áruház frissítéseit és visszaállítja a gyárira akkor működik, ahogy lefrissíti az újra megint leáll. Nem támogatott már ez a verzió vagy mi? Akkor minek szedi le rá a frissítést ami nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged