- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary #49180 üzenetére
Nexus 7 32GB /2012/ lesz a dologból
Mondhatni minden feltételemnek megfelel:
- 1280x800 IPS
- 8 óra üzemidő
- 32GB tárhely
- 1GB RAM
- ASUS gyártmány, itthoni garanciaérvényesítési lehetőséggel... és a végére az ára: 38ezer egy 1 hónapos készülékért minden csak nem sok, de még újonnan extremedigitalban a vadonat új is 45k csak.
-
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlanátok 40-50k körül?
Általános felhasználás lenne a cél: húgom ballagási ajándéka lenne. Valószínűleg elég sokat buzerálná (olvasás, netezés, FB, esetleg zene), szóval relatíve jó felbontású kijelző lenne a cél, hiszen ezt nézi az ember a legtöbbet, ez a tablet lényege. Nyilván nem iPad Mini Retina 2048x1536 a cél, de azért ne is 1024*768 legyen. Valahogy a kettő között fain lenne. Mérete: ebben az árkategóriában 7" amiről szó lehet csak vagy 10" is még becsúszhat?
Akkumulátor: ezen a téren nem tudom, hogy ezek az androidos csodák mit tudnak, de 5 óra felett szeretném, szerintem ez nem annyira túlzás (de aztán ki tudja...). Az iPad Mini 10 óráját esetleg valamelyik eszköz tudja ebben az árkategóriában? (iPad Mini használtan már 50k körül van, ami egyelőre a B) opció a listán, hiszen nem mondható drágának)
Tárhely: kb lényegtelen, HA bővíthető eszközről van szó (bagóért lehet venni 16GB microSD-t), ha pedig nem bővíthető, akkor 8 de inkább 16GB legyen a belső tárhely.
Memória: 1GB-nak örülnék, az android ez alatt csak SZENVED... 2GB RAMos eszköz már ebben az árkategóriában kb nem kapható (vagy igen?)
Márka: nem vagyok márkahomár, szívesen meghallgatok mindent
Ár: 50k-t határoztak meg szüleim, de +10k-t szívesen rádobok én is, ha esetleg valami jobb ajánlat lenne, ami csak pont a 60k-ba férne bele
És akkor amire gondoltam:
- Nexus 7 (2013) (60k a szinte új és 40-50k között vannak a 2012es modellek)
- iPad Mini (60k bontatlanul)Ami kérdésem:
- a Nexus modellek szervizelése hogyan történik BPen? Kihez kell fordulni?
- Samsung ezen az ársávon mit tud felmutatni? (használt is lehet!)Köszönöm szépen mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Zyxel NAS326
- Minecraft
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest