- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
RexpecT #27706 üzenetére
én tegnapelőtt vettem egy 9.7IPS-t.
a szüleim fogják karácsonyra kapni, mindketten 40+-osokén alapból kizártam a 10"-nál kisebbeket, mert ha ketten akarják nézni, akkor kell ekkora. sokkal nagyobb a virtuális billentyűzet is, ha képeket akarnak rajta mutogatni valakinek, akkor is sokkal jobb, és mivel úgyis csak otthon fogják használni, így nem fontos, hogy elférjen egy farzsebben. (ugyanezért nem hiányzik a 3g meg a GPS sem)
egy jótanács, amibe most pont belefutottam: átvétel előtt kapcsold be.
én az enyémet otthon kapcsoltam volna be, ha kibontás után nem azt veszem észre, hogy be volt kapcsolva, laza 8 nap üzemidővel. (gyönyörűen lineáris volt a merülési görbéje)
másrészt pedig sajnos van rajta egy pixelhiba, és megkeresésemre a ConCorde azt válaszolta, hogy 2 main vagy 5 subpixelhiba számít garanciális hibának.
(függetlenül ettől azt javasolták, hogy vigyem be a szervizükbe, de ez ki fog maradni, lévén Szegedről nem fogok felutazni ezért)az edigitalban vettem, még ott azért futok egy kört vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest