- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
nsbikes #77744 üzenetére
Én másképp közelítem meg a problémát. Van egy alap szoftvercsomagom. Nova, TotalCommander, SolidExplorer Classic, VLC, NPlayer, TubeMate, Music Folder Player, Servers Ultimate pro, Opera, Firefox, Clipper+, Anysoft Keyboard, E-Robot, External Keyboard Helper, Foldersync pro, stb. Ezeket alapból feltelepítem, a beállításaikkal együtt. Így tök mindegy, hogy milyen az új kütyü, én mindíg a megszokott felületen, a megszokott programjaimat használom.
-
cidalain
veterán
válasz
nsbikes #77512 üzenetére
Kb ugyanazt lehet elmondani. Zsir uj gep a hazai piacon. Tapasztalat vele meg nulla, ugyanugy ahogy a samu Sm-t590 tipussal sincs meg.
A specifikacio nem rossz, a regi samunal jobb, mar csak a tobb memoria miatt is ajanlottabb. A Huawei gepek eddig is korrekt gepek voltak mind hardveresen, mind szoftveresen. Gondolom az uj T5 sem lesz vallalhatatlan. Szerintem be lehet vallalni (ha igy teszel, gyere vissza ide beszamolozni) -
cidalain
veterán
válasz
nsbikes #77510 üzenetére
Az SM-T580 mar 3 eves gep 2 GB rammal. Felejtos, hisz ugyanugy jarsz vele majd, mint a Nexus-szal, csak nem 6 ev mulva, nhanem 1-2 ev mulva.
Huawei M5 sokkaL jobb, ujabb, idei masina. Igaz, nem is fer bele az elore kigondolt 75-os keretbe.
Illetve van a Samunak egy uj verzioja Galaxy Tab A 2018 (SM-T590) ami most jelent meg ebben a honapban a hazai boltokban. Gyengebb ugyan mint a Huawei M5, viszont 100 korul mar behuzhato ertelmes boltokbol is, ami azert baratibb, mint a Huawei M5 ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest