-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Errol hirtelen ezt talaltam, vagyis app fuggo (nem ertek hozza, most lattam csak ):
https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and-Phablets/Palm-rejection-when-using-pen/m-p/5240667
Much like with other Lenovo Android tablets, please note that the palm rejection feature entirely depends on the apps that you're using if they support it. With this, it is advisable to reach out to the respective app developers instead as it is them who can check and confirm it. -
cidalain
veterán
válasz
MacEdm #92780 üzenetére
igen, az M11 és a P11 jó lehet jegyzetelni. nem tudom milyen a késleltetése, de íráshoz nem gáz, ha egy hangyányival lassabb.
most kipróbáltam a Samu-t hogy hogy is van ez: a kezemmel elmaszatolom az írást, vagy sem. Ha a tollhegy megfelelően közel van a kijelzőhöz (kb 2 centi), akkor kikapcsolja a kapacitív érintést a tablet, így nem maszatol a kézfejem, ha hozzáér.
Viszont ha hatótávon kívül van a cerka, akkor könyörtelenül húzogatja a vonalakat a kézfejem. oké a Samsung notes alkalmazásban van külön menüpont hogy kikapcsoljam ezt, és csak a tollas érzékelés menjen.
Azt gondolom ez a minimum, és a többi gyártónak is kell hogy legyen hasonló megoldása.(és ebből látszik az is, miért nem jó a sima tablet, sima bumszli tollal való íráshoz - mert nem megkülönböztethető a kezedtől - hisz ugyanazt a technológiát használja - így azzal csak akkor lehet írni ha a levegőben van a csukód, úgy meg szerintem nem lehet írni)
-
MacEdm
tag
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Vagy amit még találtam, ami jobb deal lenne:
[Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 4GB/128GB szürke + Smart Charging Station 2] 80.790 Ft
+ vennék hozzá egy [lenovo active pen 3-at] 11.490 Ft-ért és 100 ezer alatt maradnék. -
totopad
senior tag
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Sziasztok! Tablet vásárláson gondolkodok és 3 fő szempont alapján keresnék egy budget opciót, ami valami best deal lenne igy 2024 elején:
-jó minőségi kijelző, ha lehet 120hz-es FullHD, HDR támogatással -Netflix-
-GPS
-és, ami a legfontosabb, 5G-s és 5ghz-es hotspot opcióval.(bocsi, ezt újnak akartam, nem válaszként)
-
cidalain
veterán
válasz
MacEdm #92772 üzenetére
Samsung A széria, Redmi Pad egyik verziója sem tud spéci tollat kezelni.
Erre nagyon kell figyelni, mert hiába gondolná az ember, hogy majd veszek külön tollat, de azt csak olyan tablethez lehet, ami eleve támogatja. Ehhez speciális érzékelő kell a tabletben, és az ilyen tollak sem kompatibilisek a márkák között (sőt még adott gyártón belül is lehetnek különbségek a régebbi és az újabbak között - tipikusan a Lenovonál múltkor néztem, van vagy 5 féle Precision Pen variáns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest