Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple Watch
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
nem kell nullázni, mehet a töltőre
gyakori teljesen lemerítés nem tesz jót neki, 20% alatt már ajánlott megetetni
feszültség ide vagy oda, a li-ion merülési és töltétsi technológia nem lineáris.
3 dolog árt az akkuknak: szélsőséges hőmérséklet, gyakori kikapcsolásig merítés és ha több mint 1 hónapig nincs használatban -
gabe_
őstag
Én általában 10-20% körül szoktam, de ha tudom, hogy kelleni fog, akkor néha rátöltök előtte, akármennyi is a töltöttség.
Nem árt neki, ha kikapcsolásig meríted, erre gondoltak a mérnökök. Amikor te már 1%-nak látod az akksit, és kikapcsol a telefon/tablet akkor valójában még van benne némi plusz. Ilyenkor azért szerintem ajánlott egy napon belül töltőre tenni.Az akksit alapvetően arra tervezték, hogy lemerüljön-feltöltsék, tehát érdemes töltés előtt minél jobban lemeríteni, ameddig a szoftver engedi. Így később éri el élettartama végét
-
tjb007
nagyúr
Ilyen paraméterekkel rendelkező tabletet itthon ennyiért nem kapsz.
Hogy Kínában mi a felhozatal majd a naprakészebb fórumtársak megmondják.(#47455) v_angelus
Mindkettő megfelelő lenne. A Prestigio sem lenne rossz választás, ennek ellenére én inkább az ASUS-t mondanám.
Az esély meg mindegyiknél megvan arra, hogy kifogsz egy hibás példányt, legyen szó bármelyik márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb 1,6gb?

Dr.NX