- Honor 200 Pro - mobilportré
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
nem kell nullázni, mehet a töltőre
gyakori teljesen lemerítés nem tesz jót neki, 20% alatt már ajánlott megetetni
feszültség ide vagy oda, a li-ion merülési és töltétsi technológia nem lineáris.
3 dolog árt az akkuknak: szélsőséges hőmérséklet, gyakori kikapcsolásig merítés és ha több mint 1 hónapig nincs használatban -
gabe_
őstag
Én általában 10-20% körül szoktam, de ha tudom, hogy kelleni fog, akkor néha rátöltök előtte, akármennyi is a töltöttség.
Nem árt neki, ha kikapcsolásig meríted, erre gondoltak a mérnökök. Amikor te már 1%-nak látod az akksit, és kikapcsol a telefon/tablet akkor valójában még van benne némi plusz. Ilyenkor azért szerintem ajánlott egy napon belül töltőre tenni.Az akksit alapvetően arra tervezték, hogy lemerüljön-feltöltsék, tehát érdemes töltés előtt minél jobban lemeríteni, ameddig a szoftver engedi. Így később éri el élettartama végét
-
tjb007
nagyúr
Ilyen paraméterekkel rendelkező tabletet itthon ennyiért nem kapsz.
Hogy Kínában mi a felhozatal majd a naprakészebb fórumtársak megmondják.(#47455) v_angelus
Mindkettő megfelelő lenne. A Prestigio sem lenne rossz választás, ennek ellenére én inkább az ASUS-t mondanám.
Az esély meg mindegyiknél megvan arra, hogy kifogsz egy hibás példányt, legyen szó bármelyik márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest