- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
válasz
Aerodyn #46706 üzenetére
Pont ez amit vásárlás előtt nem tudok megmondani, ezért inkább olyat vennék amiben benne van a 3G. Ha pár hét után kiderül, hogy kell mert nem elég a wifi hotspot, akkor utólag nem lehet beletenni, míg fordítva ha van de mégse kell, akkor megtehetem, hogy nem használom. Arról viszont sajnos semmit nem találtam, hogy várható-e az Lg G Pad 3G verziója a közeljövőben.
Ok, azt értem ha belakom mindkettőt, akkor észreveszem majd a különbséget, de ez pontosan mit jelent? Azért húzzák csak le egyes helyeken a Galaxy Tab 3 8"-at mert ugyanebben az árban az LG többet nyújt vagy azért mert az LG-vel való összehasonlítás nélkül is gyenge lenn ez a tablet? 8"-os méretben melyik androidos tabletet ajánlanátok helyette amiben van 3G?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest