-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
Na végül Samsung Galaxy Tab S2 8.0 lett, abból is a WiFi-s változat 100.000-ért.
40.000-es felárat nem ért meg nekem az LTE, amikor 20.000 körül már lehet kapni 4G-s kétkártyás mobilt, amiről meg tudom osztani a netet.
A Huawei Mediapad M2-t elvetettem, a gyengusz GPU miatt.
IPad mini 3 az öregecske hardware miatt esett ki, pedig kellemes ajánlat 90-ért LTE-vel.
Sony Z3 Tablet Compact 135-ért magyar nyelv és rendes gari nélkül (vagy 150-ért magyarítva, gyári garival) megint csak nem volt reális opció.
Versenyképes lett volna még az LG GPad II 8.3-at, de még nyoma sincs sehol, hogy jönne ide a közeljövőben. -
adatfalo
senior tag
A Mini is jó, viszont az, hogy nem bővíthető és, hogy nem tudsz külső forrásból rátölteni applikációt(
) , az egyenesen arányos azzal, hogy meg kell vásárolnod az appstore-ból. Szóval az a 90ezer forint, a későbbiekben jóval több is lehet. Én ezért is vettem androidos készüléket, mert magamnak fejlesztek appokat, ami egy apple terméknél sokkal macerásabb.
-
csendes
addikt
Az S2 sAMOLED kijelzőnek nagyobb a kontrasztja, és kevesebbet fogyaszt. Mindkettő FHD, de a képarány más, az egyik 4:3 (2048x1536), a másik 16:10 (1920x1200). Az előbbi játékokhoz, az utóbbi filmekhez jobb.
A SoC mindkettőben erős középkategóriás, az S2-ben a GPU erősebb és még kettővel több magja is van, ezért játékokhoz inkább az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest