- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
schleier #55802 üzenetére
Négy, négy és fél óra netezést lazán kibír visszavett fényerővel wifi-n. Játszani nem nagyon játszok vele de Antutu-t lemértem és 17800 körüli pontot csinál. Az akku 15%-ra merítve két óra alatt töltődik föl. Ebben a jobb Li-pol. akku van, nem Li-ion. A melegedés sem jelentős.
Nézd meg élőben ha lehet. Főleg úgy ha van mellette másik tablet is. Én is a favorizált WayteQ Q8-t néztem ki magamnak, de ennek szebb a kijelzője, fekete és nem fehér, a formája is jobban bejön. -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
schleier #55759 üzenetére
Hi.
Pár napja vettem egy ILYET
Meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű IPS kijelző, nem akad nem vacakol, egész jól össze van rakva, rendesen műkszik ahogy kell. Egy apró negatívum, hogy a fém ház miatt nem tanácsos lefogni a tetejét ha gyenge a wifi vagy a mobilhálózati jel mert ott vannak az antennák.
Telefonként is jó, bár a 8" fülön tarva vicces
3G, wifi, GPS, Bluetooth, alumíniun ház, jó vétel volt (eddig)
BEMUTATÓ VIDEÓ -
ClioRS
őstag
válasz
schleier #55693 üzenetére
Én a Samsungot kihúznám. Jó lesz az LG.
(#55694) krezna
A Wayteq-et szokták ajánlani ebben a kategóriában.(#55695) misi01234567
Papíron nem rossz cucc ez a Pipo, de én akkor inkább Samsung Galaxy Tab S 8.4-et vennék, itt van 94-ért, és elvileg gyári garanciás: [link](#55696) DFB
Az újabb AMOLED-eknél nem kell tartani beégéstől. Amiket felsoroltál mind jó gépek, egyedül a Lenovo nem alkalmas nagyon játékra az Intel SoC miatt. Szerintem nem zavaró a pentile elrendezés, mivel elég sok pixel van. Bill-t sajnos nem tudom. Windows-os gép: Lenovo Thinkpad 8, Acer Aspire Switch2 (csak HD-s).(#55701) Dapro
40-ért itthon a legjobb ajánlad a Wayteq 8Q, itthon. Külföldről nem tudok nyilatkozni.
Lenovo MIIX 2 8", árban ez van a legközelebb, ami windows-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest