- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B
üzenetére
Aliról. A 16 gigás kb 280 dollár jó eladótól, az áfával is 85 körül van attól függ mennyi az árfolyam (240-es dollárral számolva tokkal vonóval 87k)- De hardveraprón is szokott lenni, meg a Xiaomishop.hu is fogja forgalmazni kb ugyan ennyiért vagy minimálisan drágábban.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B
üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
-
q2w3
senior tag
válasz
con_di_B
üzenetére
Ha kint élsz akkor lehet ott már lehet kapni Lenovo TAB S8-at. Kb hasonló mint az itt gyakran emlegetett Asus Me176C vagy 181C, csak 2GB ram-al és full hd kijelzővel. Szerinem azokra a dolgokra amiket írtál ez elég jó választás lenne, feltéve hogy ott is normális ára van. Persze még sok teszt nincs róla mert elég friss, de érdemes rajta elgondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX