- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
elmouse #35565 üzenetére
Egy androidos miniPC erre a célra? Kb. 10k, s legalább nem a tablet van gyötörve ilyesmire. Az rajta lehet állandóan a monitoron/TV-n, 2W fogyasztás. Azzal egyébként megtudod oldani, mert felismerik az USB-s hangkártyákat (kb. +900Ft), így van analóg hangkimeneted. Kell egy USB-HUB (aktív) s mehet rá kamera, joypad, egér, bill., külső winchester, pendrive stb. A tablet nem fogja felismerni a hangkártyát, szóval azzal kár próbálkozni.
Akkor lenne járható út, ha a tablet hangkártyaként, tehát egy kimeneti eszközként ismerné föl a 3.5 jack kimenetet, s egy másik hangkimenetnek a HDMI-n közvetített hangot, ha ez így meglenne, akkor tudnád a beállításokban a hang opció alatt változtatni a kimenetet, de a tableteken az android "nem így működik". MiniPC-n ezt változtatni tudod, amennyiben rá van dugva egy USB-s hangkártya, akkor a hangnál kitudod választani a kimeneti eszközt HDMI vagy sound card.Gerrog! Csak arra tudok gondolni, hogy négy pólusú a jack aljzat, szóval a jackre ki van vezetve a mikrofon is, de azt nem tudom, hogy ez a megoldás mennyire elterjedt, sőt, hogy egyáltalán létezik-e, mindenesetre a jelenségre illene ez.
Esetleg nincs otthon egy headset? Azon ugyebár van mikrofon, négy pólusú a jack. Kilehetne próbálni, hogy azzal hallanak-e a "túloldalon" ha igen, akkor nagy valószínűséggel ez baj. -
válasz
elmouse #35437 üzenetére
az elejen en is bator voltam a myadiomtabbal es mertem ajanlani, banom is ,de 3 honap alatt at ertekelodott a velemenyem. A mostani tabom mar 3 honapos, de batran merem ajanlani , ebben nem csalodtam, de szerintem akinek ajanlom az se fog. Amugy gratula a modecomhoz ,remelem minden oke marad vele. Az akksit meg tudod nezni a beallitasok/ akkumlator menupont alatt is..
-
válasz
elmouse #35435 üzenetére
Ha ra tud szanni egy kicsivel tobb penzt akkor inkabb markas gepet javalott venni... nekem is myaudio volt es akkor megfogadtam soha tobbet noname gyarto ki tudja milyen eszkoze... nem bantani akarom a modecomot ,de egy het hasznalat még keves infot szolgaltat az embernek, nalam a myszutyok is jonak indult de aztan jottek a gondok. Mondjuk a modecom nagyonnutos azzal a blutyuk billentyu/ tab fedellel, nem szeretem a feher szinu cuccokat de be kell vallani tetszetos darab. Tenyleg akksi idovel hogy birja magat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged