- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Szia! Én is ezeken gondolkodtam, de végül a 8"-es Memo pad lett, mert az Lg-nek gyenge az akksija és nem is tetszik annyira a külseje mint az asusnak. Én az ASUS-tól rendeltem, 5 nap alatt jött ide ( 2 napot írtak), holnap kapja meg ajándékba barátnőm. 7" nem játszott mert azt kapásból kilőtte azzal hogy az kicsi.
Annyit mondanék ha ezt választod, akkor inkább amazonon rendeld, mert az ASUS is Hollandiából hozza és UPS-el, akik ma szépen nem hozták ki a csomagot, mert nem elég pontos a cím. 5x telefonáltam nekik mire annyit sikerült elérni hogy elmehetek érte Vecsésre a raktárba.... Természetesen mikor megkaptam a csomagot, semmi hiba nem volt a címmel, csak gyökér volt a futár... Inkább amazonról hozatok legközelebb, ott még sosem volt ilyen gond. Az ár is megegyezik.
Ha használtuk pár napot akkor majd mondok véleményt, elöljáróban annyit hogy ez fehér színű és baromi jó a hátlapja, egyáltalán nem csúszik, a hangja elég jól szól és szép erős fényű kijelzője van. Súlyban megegyezik egy ipad minivel szóval semmi gond vele. Jól össze van szerelve. Majd rakok fel pár képet is a topicjába amit nyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest