- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Szia! Én is ezeken gondolkodtam, de végül a 8"-es Memo pad lett, mert az Lg-nek gyenge az akksija és nem is tetszik annyira a külseje mint az asusnak. Én az ASUS-tól rendeltem, 5 nap alatt jött ide ( 2 napot írtak), holnap kapja meg ajándékba barátnőm. 7" nem játszott mert azt kapásból kilőtte azzal hogy az kicsi.
Annyit mondanék ha ezt választod, akkor inkább amazonon rendeld, mert az ASUS is Hollandiából hozza és UPS-el, akik ma szépen nem hozták ki a csomagot, mert nem elég pontos a cím. 5x telefonáltam nekik mire annyit sikerült elérni hogy elmehetek érte Vecsésre a raktárba.... Természetesen mikor megkaptam a csomagot, semmi hiba nem volt a címmel, csak gyökér volt a futár... Inkább amazonról hozatok legközelebb, ott még sosem volt ilyen gond. Az ár is megegyezik.
Ha használtuk pár napot akkor majd mondok véleményt, elöljáróban annyit hogy ez fehér színű és baromi jó a hátlapja, egyáltalán nem csúszik, a hangja elég jól szól és szép erős fényű kijelzője van. Súlyban megegyezik egy ipad minivel szóval semmi gond vele. Jól össze van szerelve. Majd rakok fel pár képet is a topicjába amit nyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest