Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Szia! Én is ezeken gondolkodtam, de végül a 8"-es Memo pad lett, mert az Lg-nek gyenge az akksija és nem is tetszik annyira a külseje mint az asusnak. Én az ASUS-tól rendeltem, 5 nap alatt jött ide ( 2 napot írtak), holnap kapja meg ajándékba barátnőm. 7" nem játszott mert azt kapásból kilőtte azzal hogy az kicsi.
Annyit mondanék ha ezt választod, akkor inkább amazonon rendeld, mert az ASUS is Hollandiából hozza és UPS-el, akik ma szépen nem hozták ki a csomagot, mert nem elég pontos a cím. 5x telefonáltam nekik mire annyit sikerült elérni hogy elmehetek érte Vecsésre a raktárba.... Természetesen mikor megkaptam a csomagot, semmi hiba nem volt a címmel, csak gyökér volt a futár... Inkább amazonról hozatok legközelebb, ott még sosem volt ilyen gond. Az ár is megegyezik.
Ha használtuk pár napot akkor majd mondok véleményt, elöljáróban annyit hogy ez fehér színű és baromi jó a hátlapja, egyáltalán nem csúszik, a hangja elég jól szól és szép erős fényű kijelzője van. Súlyban megegyezik egy ipad minivel szóval semmi gond vele. Jól össze van szerelve. Majd rakok fel pár képet is a topicjába amit nyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX