- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
pandion #49393 üzenetére
Nekem a sima fonepadem van, nem a fonepad 7. Bár ígéret volt a 4.2.2-re sőtt, a 4.3-ra is, a gép egyelőre 4.1.2-es verzióval van felszerelve és csak reménykedhetünk a frissítésben..
A fonepad 7-re már elérhető a 4.3 is, ha jól néztem.
Az enyém tehát a baloldali: Fonepad vs Fonepad 7Egyébként szeretem nagyon, kellően gyors és reszponzív. A kijelzője szerintem szép, az outdoor módban napfényben is szépen olvasható.
Böngészésre, filmezésre, pdf-ek olvasására használom elsősorban. Azok fekszenek neki. Játszani csak kisebb rendszerigényű játékokkal szoktam, szóval az ilyen irányú képességeivel annyira nem vagyok tisztában, de youtube-on biztos fellelhető mindenféle videó a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest