- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Megnézegettem őket MM-ben. Sajnos egymás mellé nem tudtam rakni őket (bár csak iPad 10 volt), de talán nem zavaró a 4:3. Viszont ami az iPad ellen szól még az, hogy a telefonos játékok elmentett állásai azok ugye Google közeg. Tehát lehet mégis Android fronton kellene maradnom.
Ebben az esetben van olyan tablet ami nem túlárazott cucc, jó ár-érték arányú, évekig támogatott és erős proci, 3,5 jack van rajta? Vagy ez az álom kategória?

-
Somatom
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Sokféle matek van. Drága volt a tabom, de nincs szükségem PC -re, laptopra, nincs otthon külön TV előfizetésem és a tab előtt vásárolt flagship telómat, most elég egy közepesre cserélnem, egy mostani flagship árának feléért. Nyilván ez felhasználói módtól függ, de úgy érzem, hogy nekem jó bíznisz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Ipad 6 32Gb (hibás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX