- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
válasz
helixP
üzenetére
Tényleg? És melyik lenne az? Esetleg rendelnék egyet oda, ahol tesómmal szoktunk ilyesmiket nézni, és nem hurcolnám magammal, útközben annyira nem szükséges
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele 
Az ilyen szilikon tokokat nem szeretem, mert ez sem a kijelzőjét nem védi a táskában, sem felállítani nem lehet vele, így a két fontos céljából egyiket sem teljesíti
Német Amazonon van az a forgatható, beakasztható tok, azon gondolkozom, mert még az a legbiztonságosabb vonatra, abban előre nem tud dőlni, maximum hátra, ha kicsúszik a vájatból, de olyan csúnya nagyok azok a saroktartó pántok, amik szinte a kijelzőre is rálógnak! Nekem nem ilyenem volt egy még régebbi tabletemhez, az körben tartotta egy nagyon kis részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- GTA: Vice City
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele
Dr.NX