Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Szia!
Kösz a választ. Felmásoltam a belsőre egy rakat képet. Sikerült. Vissza is másoltam a pc re.Utánna felmásoltam egy kisebb filmet, az már a szokásos 00 hosszal és jó mérettel ment fel. Vissza már nem tudtam visszamásolni a pc re. Ill hiba nélkül visszament csak éppen a bspayer azt mondta sérült fájl nem lejátszható.....A kártya egy 32 gigás scandisc, megbizható boltból és telóban eddig jól teljesített. Biztos ami biztos azért csináltam egy teljes formázást, majdnem egy óra volt az sdcard formaterrel. Teljesen jó a kártya.
Ahogy beteszem a tabba akkor kezd ez is feledékeny lenni mindt a belső. Amúgy a tab 16 gb belső, +16 gb inner card+32 sd kari. Szóval.....szívás. ma egész nap csak másolgatok. Kb 6 film ment fel, 20 nekirugaszkodással. Érdekességképpen amit pl nem tudtam felmásolni, rá 5x re sikerült. Ami meg fent volt már mert néztem is a tabon, azt nem sikerült ujra felmásolni. Sajnos amikor megformáztam ugye minden elveszett, ujra fel kell másolnom.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX