Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
7-es andoirdtól megosztható a képernyő két alkalmazás számára, igen.
Nexuson így néz ki, de egy huawei M3 lite 10-as tabon is próbáltam, és ott is így megy, csak persze nagyobban használhatóbb.
-
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79
üzenetére
elvileg igen, megoldható
de ez megy régi androidon is, ha megfelelő zenelejátszót használsz, akkor az tud futni a háttérben, miközben böngészgetsz. (persze ekkor a zene helyben van mondjuk, nem tudom hogy netes rádióval, esetleg youtube lejátszási listákkal is kompatibilis e)de pontosat nem tudok mondani.
tabomon (android 4.4
) eleve van split screen, így meg tudom oldani, hogy az egyiken YT megy, a másikon meg böngészek
telómon (szintén 4.4
) meg offline zenézek, és a rajta lévő zenelejátszó tudja azt hogy a háttérből megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) eleve van split screen, így meg tudom oldani, hogy az egyiken YT megy, a másikon meg böngészek
Dr.NX