-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #66547 üzenetére
OK... Adott ez a gép (vigyázat, W8-1 with Bing-el van előtelepítve)
Na most erre szeretnének Androidot-t tenni(nem Én, hanem az ügyfél). Ezt megoldottam, csak nincs hang, meg nem megy a giró (nem fordul el a képernyő, pedig be van kapcsolva, hogy fordítsa el...)
Ha lenne hang, meg menne a giró(nem kell a gyorsulásmérő stb, csak a vízszintes/függőleges elforgatás), akkor OK, de nem megy(girohoz lenne driver, csak férfiasan be kell vallanom, hogy nem vagyok biztos benne, hogyan gyártsam le a driver-t, mert source-ben van, meg addig, amíg a hanghoz nincs megoldás, addig felesleges is lenne)
De ha az Intel SST drivet-t meg egyik sem támogatja(4.X, 5,X, 6.X nem támogatja(mert nem támogatja)), akkor szopás van...)
UI: A vasárnapom arra ment el, hogy egy ilyen gépre(amiről mindent partíciót töröltek) eredeti állapotra hozzak... Ez megtörtént, csak androidot szeretnének rárakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest