Hirdetés
- iPhone topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
válasz
minek?:S
üzenetére
Sziasztok!
Én lennék az a haver, aki a Nexus 7 - 2013 32GB Wifi Refurbished tabletet venné. Meg is rendeltem szombaton az edigitaltól, de azóta is csak "összekészítés alatt" van a rendelésem. Mivel az oldalról még nem rendeltem, szeretném megkérdezni tőletek, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a termékük? Abban reménykedtem, hogy holnap már a kezemben foghatom, de így már abban sem vagyok biztos, hogy ezen a héten lesz vele valami.
-
csendes
addikt
-
roomi
tag
válasz
minek?:S
üzenetére
Hi, A múlt héten vasárnap vettem az ex.dig,ben egy asus nexus 2013 7". Super a gép, de lehet hogy én vagyok a béna. Munkához kellett volna a kocsiba a 7" miatt. Gps alapján fizetnek. Tegnap avattam volna fel ,de....... A sim kártya egy mobil mini routerben van. Waze t használok. Szerintem mindent beállitottam wifi,gps. Sokszor kiirta nincs gps kapcsolat. Jo hogy nálam volt a samu 8" tab3. Ott simán ment. Vmit nem allitottam meg be? Ma vissza viszem vagy eladom . Engedte azonnal az 5.1 frissítest. Tegyem a kártyat direkt a keszulekbe?

49990 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX