- Yettel topik
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilianakov
csendes tag
válasz
csendes #55379 üzenetére
köszönöm szépen a részletes választ! nekem eléggé tetszik ez a tablet, esetleg csak az zavar benne, hogy nincs benne vaku (jójó tudom, hogy egy tabletet nem fényképezésre találtak ki, de én mindig arra gondolok, hogy ha csak az van nálam pont, és valamit hirtelen le kell fényképeznem sötétben, akkor bosszantani fog, hogy nincs vakuja).
egyelőre még mindig 4 gép között vacillálok... tab s 8.4, tabPRO, lg gpad 8.3 és ez a teclast p90hd, amit az előbb linkeltem.... legjobban a tab s8.4 tetszene, de nincs rá több, mint 100e Ft-om sajna... szerintetek karácsony környékén lesznek valahol akciók, vagy ilyenkor direkt felviszik az árakat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest