Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilianakov
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
köszönöm szépen a részletes választ! nekem eléggé tetszik ez a tablet, esetleg csak az zavar benne, hogy nincs benne vaku (jójó tudom, hogy egy tabletet nem fényképezésre találtak ki, de én mindig arra gondolok, hogy ha csak az van nálam pont, és valamit hirtelen le kell fényképeznem sötétben, akkor bosszantani fog, hogy nincs vakuja).
egyelőre még mindig 4 gép között vacillálok... tab s 8.4, tabPRO, lg gpad 8.3 és ez a teclast p90hd, amit az előbb linkeltem.... legjobban a tab s8.4 tetszene, de nincs rá több, mint 100e Ft-om sajna... szerintetek karácsony környékén lesznek valahol akciók, vagy ilyenkor direkt felviszik az árakat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX