Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasab
csendes tag
Üdv, atala!
Lehetőségeid (a teljesség igénye nélkül):
Concorde, Wayteq, Asus, Navon, Prestigio: ezek a gyakoribb márkák, jól meg kell nézni a háttértámogatást, szervizt, szoftver-frissítési gyakoriságot.Concorde Tab Slim: 7,85 col, 4 mag, 2 GB RAM, 1024*768 IPS, 8GB belső memória (5,5 GB felhasználható), Android 4.2.2, jó szervizháttér.
Concorde Tab Rokee: 7 col, 2 mag, 1 GB RAM, 1024*600 TFT, 8GB belső memória (5,5 GB felhasználható), Android 4.2.2, jó szervizháttér.
Wayteq xtab70 dci és qci: ha nem komolyabb játékra kell, csak alap játékokra és olvasásra, netezésre, akkor talán érdemes belevágni. A szervizről mondanak hideget-meleget, utána kell olvasni.
Yarvik, Clorovo, GoClever, BestBuy, Overmax, Alligator, Koobe, Pentagram, Omega, Manta, Lark, Nextbook, I-Onik, Tracer, Evolveo, stb...: Ezek mind rendelkeznek az általad leírt követelményekkel, de ha egyszer elromlik, akkor vagy kuka, vagy elég sokat lehet majd várni a javításra.
Az én keresési kritériumaim hasonlók voltak (4 mag, 2GB, jó szervíz) és ezeket néztem ki első körben, egy Concorde Tab Slim-et majdnem vettem is, már meg volt rendelve web-áruházban, de közben használtan hozzájutottam egy Alcor Zest Q933R 9,7" retinás tabhoz, így lemondtam a Slim-ről.
Rendelkezem egy Concorde Tab One-nal, és napi olvasója vagyok a Concorde fórumnak, így látom egyrészt a rengeteg hozzászólást, vagyis sok ember választotta ezt a márkát, másrészt látom a szervizesek, adminok válaszait, hozzáértését, törődését. Ezt sem a MyAudio, sem a Wayteq, sem az Alcor, sem egyéb alsó-közép kategóriás tablet gyártó nem tudja überelni, de még a közelében sem jár.Megvétel előtt mindenképpen érdemes kézbe fogni, megtapizni pár kinézett kütyüt.
Üdv,
hasab
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX