Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nekem iGom van csak még a régi verzió, anno 20k volt csak Mo.szág.....

Karma: sokat olvasok, kis megszokás után, még a PDA is jobb mint a papír, /mobipockettel/ , mert nálam lehet sok könyv, nem a legérdekesebb résznél fogy el a nálam lévő kötetszám stb. Regényeknél rendben is lenne a mobipocket, de más jellegű kiadványoknál sajnos nem. Keresni benne nem jó, ábrák, képek nemigen játszanak... Sok olyan könyv van, ami már papíralapon nem is hozzáférhető, nincs újabb kiadás belőle, nem hordhatok magammal húsz kiló könyvet, ilyesmik....
Az iPad ellenben azért nekem drága lenne olvasónak, az epapírosok meg nem mutatnak színeket, holott sokszor az is lényeges lenne..... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, marha nagyot fizetünk azért, mert ott élünk, ahol. Látom, hogy a külföldi nagykerben mi mennyi, és hogy mennyibe kerül, mire a boltban a polcra lehet tenni (úgy, hogy mi se húzzuk le a rolót). Ez van.
Néha szívesen szárnyra kapnék, és mennék világgá. Sajnos nyelvi gondjaim lennének, meg hát nem vagyok olyan vakmerő, hogy csapot papot itt hagyva elinduljak. Ez van, fizetek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX