- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Ainol novo 10 Hero 1-es verzióm van. De tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyári rendszerrel is nagyon szépen muzsikált, de utána feltettem rá a CM10.1-t majd a Cranked Hero-t és csak jobb lett.
Akkuidőben közel sem számítottam rá hogy ilyen jó lesz + erőben is tökéletesen megfelel számomra. (Eddig amilyen játékot csak rátettem ment rajta szépen, de nem vagyok nagy játékos viszont kíváncsiságból kipróbáltam rajta párat.)
Alapvetően böngészésre és fórumozásra használom és utazások során skype megy rajta. Wifi jelet jól és erősen veszi nincs rá panaszom. A kijelzője nagyon szép szerintem, filmnézésre tökéletes.
CM10.1-essel kicsit instabil volt néha a rendszer (néha újraindult és az akkuidő sem volt tökéletes), de a Cranked Hero-val ez már a múlté.
Egy dolog zavar, hogy USB-ről nem tölthető, csak 12V-s töltő jó hozzá és a töltőfej igen egyedi (gyakorlatilag itthon nem kaptam ilyet), de erről a problémámról írtam az Ainolos topicban. De ezenfelül semmilyen kivetni valót nem találtam, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX