Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Ainol novo 10 Hero 1-es verzióm van. De tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyári rendszerrel is nagyon szépen muzsikált, de utána feltettem rá a CM10.1-t majd a Cranked Hero-t és csak jobb lett.
Akkuidőben közel sem számítottam rá hogy ilyen jó lesz + erőben is tökéletesen megfelel számomra. (Eddig amilyen játékot csak rátettem ment rajta szépen, de nem vagyok nagy játékos viszont kíváncsiságból kipróbáltam rajta párat.)
Alapvetően böngészésre és fórumozásra használom és utazások során skype megy rajta. Wifi jelet jól és erősen veszi nincs rá panaszom. A kijelzője nagyon szép szerintem, filmnézésre tökéletes.
CM10.1-essel kicsit instabil volt néha a rendszer (néha újraindult és az akkuidő sem volt tökéletes), de a Cranked Hero-val ez már a múlté.
Egy dolog zavar, hogy USB-ről nem tölthető, csak 12V-s töltő jó hozzá és a töltőfej igen egyedi (gyakorlatilag itthon nem kaptam ilyet), de erről a problémámról írtam az Ainolos topicban. De ezenfelül semmilyen kivetni valót nem találtam, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX