Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azzal csak az a bajom, hogy a külső kártya lassabb és egyébként sem szeretem az ilyen megoldásokat. Inkább a gép árába fizetném, amit a kártyára kell költeni. Lehet, hogy ez csak az én vesszőpaipám, mert én pont elvagyok egy 16 gigás géppel bővítés nélkül és ezért húzom fel magam, amikor látok egy jó gépet 8 giga tárral.
A Gameloftos célozgatást meg ezúton köszönöm, de nem foglalkozom warezzal, miután szinte minden címet meg lehet vásárolni 1 dollárért 1-2 hónappal a megjelenés után, ha nem rögtön megjelenéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX