- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
cellpeti #32210 üzenetére
Ha nagyon felületesen nézzük, akkor nem rossz, persze rá lehet nézni arra is, hogy a benne lévő processor nem éppen elterjedt, szolid a támogatottsága és supportja emiatt nagy valószínűséggel. 8000 MAh-es akkumulátor van benne, hogy most ez valóban ennyi-e az így elére nagyon jó kérdés. Kijelző elvileg HD IPS, bár ezeknél a kínai tableteknél gyakori az, hogy a nagy gyártók minőség tesztjén megbukott kijelzők kerülnek beléjük, ezért lehet pixelhiba, bevilágítás, vagy hasonló már első bekapcsoláskor. Persze az is lehet, hogy sosem lesz vele gond, ezt előre nem lehet tudni. Egyébként aki nem hiszi, hogy a nagy gyártók hibás kijelzői kerülnek bele, azok kezdjenek el visszaszámolni, mert szerintem május magasságában már mutatják be a Samsung 10,1"-os 2560×600 pixeles paneleket, amelyek a Nexus 10-be már nem fértek bele...
Magával a kínai tablettel ott is lesz gond, hogy garancia mondhatni nincs, vagy ha sikerül is visszaküldeni, az úgy 6-10 ezer plusz költség, és valószínűleg 1-2 hónap átfutási idő.
Én nem szeretem ezeket a kínai megoldásokat igazából általában csak a gond van velük, saját tapasztalatból és itteni olvasottakból is tudom, hogy nem nagyon van olyan, hogy hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest