Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
stmiklosi
üzenetére
En eddig ugy tudtam hogy feltoltve kell tarolni a hasznalaton kivuli akksit, mert hasznalat nelkul is veszt a toltottsegbol csak sokkal lassabban. En a laptopomat lehuzott akksival hasznalom toltorol, es az akksi 100%-rol 93-94%-ra esik vissza egy honap hasznalatlansag utan. 3 havonta berakom es lemeritem 5%-ra, aztan feltoltom teljesen, kiveszem a laptopbol es ugy van ujabb 3 honapig. Ez igy oke, vagy mashogy kell?
Ha mar igy bele melyedtunk az akksik lelkivilagaba, lenne meg egy kerdesem.
Ha veszek egy uj (lithiumos) akksit most, azzal a szandekkal hogy majd 5 ev mulva kezdem el hasznalni, akkor azt hogyan erdemes tarolni? Ugy ertem, hogy az uj akksi ugye sosem volt meg feltoltve, sem lemeritve, tehat erdemes akkor ebben az allapotaban tarolni ugy hogy nem toltom az 5 ev alatt egyszer sem,
vagy jobb ha megcsinalom azt a "formazast" (teljes kisutes-teljes toltes egyszer) amit te is emlitettel, aztan 5-6 havonta feltolteni 90%-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX