Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1 zolee
tag
Nem tudom, elég sok webshopban lehet kapni, én itt vettem hardveraprón, körül kell nézni, elég sok helyen adják garanciával, bontatlanul!
youtubeon elég sok teszt videó van fent ezekről a gépekről, nekem "Advenced II" van, ez is nagyon jó, de 40- ért már "ELF"- et is lehet kapni (32- ért tudtam, csak elvitték
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.Amit még érdemes tudni, nemrég adták ki az "elf II"- t, amiben már dual core proci van!
Tessék: [link]És itt a többi:

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Társasjáték topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Rally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.
Dr.NX