- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
A könyvekkel kapcsolatban igazad van. Már írás közben beugrott, hogy a nyomdaipar olyan arányra, méretre gyárt, tördel, amilyenre akarod. Dolgoztam nyomdában szedő-tördelőként, tapasztaltam.
De hozzászólásoddal engem igazoltál. Vannak keskeny, hosszúkás könyvek.Én csak .txt formátumú könyveket olvasok tableten, mobilon. Ha az eredeti nem .txt. átkonvertálom PC-n. Ezt a formátumot a Moon+ (megvettem az összes fizetős androidos programommal együtt) kifogástalanul áttördeli minden felbontásra, betűméretre, kijelző arányra.
Ha nem haragszotok én itt most be is fejezem ezt a témát.
Csak arról szerettem volna tájékoztatni az olvasást szeretőket, hogy a 4:3 arány nem szentírás, mint ahogy tvamos újra és újra felhozza (mint szakértő), amint valaki olvasásra (is) keres tabletet.aag: nem dobozában, hanem egy tokban, a mikrofon (amit én annak gondolok) akkor is szabadon volt, de messzebb volt a pofámtól. Amikor kézbe vettem, kb. felére csökkent a távolság és szvsz ez okozta a minőség javulást. Összegezve: kb. 20 cm-re a beépített mikrofontől jó a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest