- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Hát, vond le magad a következtetést, pont ez volt már nálam teszten, Ati012 jóvoltából.
(#2353) VD: Azért mert 1GHZ-s procija van, még köze nincs a Galaxy Tab-hoz. Leginkább csak egy magyar földre integrált kínai a Navon is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #2310 üzenetére
Én teszteltem is, szóval tudom, hogy jó.
A dilemmám az, hogy fél év múlva itt vannak a Honeycomb tabletek. Azok meg azért jelentősen előrébb lesznek, mint a tab, bár drágábbak is lesznek egyelőre.
Viszont 7"-os készülékből nem sok fog érkezni, ahogy észrevettem. Ez viszont számomra negatívum. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Neurotoxin #2288 üzenetére
Éppen ezt mondtam. Semmit sem szabad elhinni róla, amíg meg nem kezdődik a forgalmazás.
-
z0d1AK
nagyúr
Megjelent a piacon az újabb legolcsóbb magyar forrású tablet, a Prestigio PMP5070C, ami az Archostól származik és az Alcor e-Pad ára alatt van!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
doncortio #2248 üzenetére
Az már régi konfig, legalábbis az 5-ös. Itt kicsit szaggatva, de megy a quake 3
-
z0d1AK
nagyúr
349 U.S. dollars + 107 USd shipping = 456$
456 U.S. dollars = 90 297.0297 Hungarian forints
90 297.0297x1,25=112871,287125
Galaxy Tab T-nél listaáron: 135.940 Különbség: ~23000
Galaxy Tab függetlenül: 139.900ft Különbség: ~27000Forrás: Dynamism, olcsobbat.hu
Vámot nem is számoltam még rá. Másik tényező nálam, ami miatt jobban megér 23 ezret, hogy ha megnyikkan, akkor nem mindegy, hogy beviszem itt a debreceni Samsung szervizbe, vagy küldöm tajwanba.
A vilivek garijával is csak szopás van. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2147 üzenetére
Már 140-ért van Samsung Galaxy Tab újonnan, független.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
greenisland1 #2126 üzenetére
Előre nehéz így ezt megmondani. Előbb érkezzen a boltok polcaira majd. Az idei évben elég nagy választék lesz, kicsi, nagy, olcsó, drága, főleg az utóbbi ugye. Így azt mondom, hogy a nyárra kiderül, hogy mit lesz érdemes megvenni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Neurotoxin #2071 üzenetére
Igazából attól függ a meghajtó mennyi áramot fogyaszt. Nekem az asztali DVD lejátszóm sem hajtja meg a WD passportot, míg egy koolink házas noti vinyót igen.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
scanman #2059 üzenetére
És viszel a tablet mellé 220V-os USB adaptert is? Egy 3,5"-os vinyót egészen biztosan nem, de szerintem még egy 2,5"-os külső vinyót sem nagyon tud meghajtani egy átlagos tablet, vagy ha igen, akkor sem túl jó üzemidővel. De ezt meg is lesem majd a héten az itt lévő tablettel.
-
z0d1AK
nagyúr
Jó hírrel szolgálhatok!
A tablet keresőknek nagy segítséget nyújthat majd az adatbázisom, melyet az új oldalba szeretnék integrálni. Várhatóan majdnem minden tablet belekerül majd, illetőleg személyre szabott igények alapján szűrhetőek lesznek. -
z0d1AK
nagyúr
Szerviz szempontjából a Dynamism sem jobb, mint a kínai cuccok. A termékeinek itthon hivatalos forgalmazója nincs, vagyis hát mi voltunk valami olyanok. Csak hát olyan szinten gagyi a supportjuk, hogy már mi is hanyagoljuk őket. Lásd jó példa, hogy 2 hónapja várunk arra, hogy megjavítsanak 3 vilivet...
-
z0d1AK
nagyúr
Jött hozzám egy windowsos és egy androidos tablet is. Eredeti származási helyük Kína, de mind a kettő hamarosan kapható lesz itthon is.
Közös tulajdonságuk a 10"-os kijelző. -
z0d1AK
nagyúr
Nem lesz még most teszt az Archos 101-ről, mind elment ami jött.
-
z0d1AK
nagyúr
Ipad tudod mikor hal meg? Mikor itunes nelkuli gepen szerernel csinalni valamit rajta. Tul sok a kotottseg benne nekem. Es ami kizaro ok: 10''. Es emiatt nem erdemes hasonlitgatni a xoomot es a tabot sem.
Szoftveresen es hardveresen hasonlithato, de merete miatt teljesen mas felhasznalasi terulet. -
z0d1AK
nagyúr
Igen, lehet filléreskedve 60 ezret adni egy Bluepantherért, csak utána nem kell sírni, hogy sz.r.
Az meg hogy mennyi is lesz itthon, majd elválik akkor, ha itt lesz. 200 alatt lesz, attól nem kell félni.
Mivel 800 ezer darabot akar eladni belőle a Motorola, nem teheti meg, hogy nagyon túlárazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest