- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9699 üzenetére
ezzel csak az a gond, hogy a 4 vezetékes usb sosem fog tudni host/otg-t.
az OTG adapterben mind az 5 érintkező be van kötve.(tudom, mert kétszer kellett megvennem az említett adaptert, amit először vettem abban 4 pólus volt a mini usb dugoban , azzal nemlátta a pendrive-ot. aztán kaptam itthon másik fajtát, abban öt van , és azzal símán látja)
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9697 üzenetére
de neked nem GALAXY TAB-od van, ha jóltévedek, hanem smart tab-od?
vagy mégse?
mostanában olyan bizonytalan vagyok.
vagy mégse ? -
Luissimo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9641 üzenetére
na , ha ezt megtudja a barátosnőd, hogy ilyen kisköltségvetést érdemel
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9610 üzenetére
azért nemértettem, kérlektisztelettel, merthogy nincs hova dugnod a wifi stick-et.
ezzelszemben a blututis az nemigényel külön stick-et, ha van Blu a kütyüdben -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9599 üzenetére
itt, ebben a topicban kivesézték a kisebbet [link]
van olyan muki aki símás aztmondta rá , hogy a legocskább kínai fos
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9599 üzenetére
ezt a wifis bill+egeret már akkor sem értettem. te hogyképzelted csatlakoztatni ?
blututis billentyűzetet árulnak is hozzá, azt csatlakoztathatsz :-) -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9596 üzenetére
Az alap progiat még nem nézm át, ........ A sát billentyüzete elég ambivalens érzetet kellt. Van hogy jól reagál, de van, hogy elfelejt reagálni, és vagy kihagy, vagy túlreagál.
ezt jól tapasztaljuk a soraid olvasásakapcsán...
nemmondod, hogy miután megvetted, akkor jöttél rá, hogy nincs rajta, amiket hiányolsz ??
-
Luissimo
veterán
én egyszer töltöttem a Barkasba véletlenül keverék helyett gázolajat, kannából.
Hűűű, netuddmeg , olyan füstöt húztam, mint a füstgyertyák.
köhögött, prüszkölt, de elment vele a Barkas, mentem kb. 10 kilométert, nemértettem mi a baja, mire végre rájöttem, hogy rossz kannához nyúltam.
qrvabüdös volt, azóta is az orromban van a szaga -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9413 üzenetére
elég, ha csak egy BOX-ot veszel hozzá és máris megujult a régi tévéd.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9385 üzenetére
no, mutasdcsak mitrendeltél, mennyiért?
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9373 üzenetére
annyittesz, mint:
ELŐREFIZETNI :-)sőt,
ELŐREFIZETVE, hamár hasogassuk a szőrszálakat -
Luissimo
veterán
a gépem 3G + wifi, igen, kirootolva,
az tulzás, hogy nem jött be, de mivel találtam egy Galaxy TAB-ot , hááát, akkormárinkább aztat nyúznám.
Abba is beletudok kötni ittott, de valahogy jobban hozzámnőtt.Ha az nemlettvolna, akkor maradhatna, de így meg minek 2 3G-s?
síma wifisből van egy Dropad A8-am, amellé ez a TAB pont jólesz, most kiváltotta a telefont is, és egy blututis headsettel mindenre jó, amire kell. -
Luissimo
veterán
válasz
Polllen #9311 üzenetére
még szerencse hogy nemvagyunk egyformák
egyébként te hollátod, amit leírtál, mert én EZEN a linken nemlátom...
-
Luissimo
veterán
éppen emiatt lázongok, nemlátszik ?
ez mondjuk németországban ugymegy, hogy mivel jólbefizető előfizető vagy adnak 5 euroért egy akciós kütyüt neked (laptopot, telefont tabletet, hogy továbbra is költsed a pénzet, nem még felszámítja a havi x ezer részletet.
vagy a tévénél.aláírsz kétévet, de ők nem garantálják, hogy ugyanazok a csatornák lesznek kétévig, mintmikor megrendelted, ígyaztán ha a felét kicserélik, akkorse mondhatod vissza büntetlenül.
nemjolvanezígy :-) -
-
Luissimo
veterán
válasz
banhammer #9265 üzenetére
szerintem ha a teljes kikapcsolt állapotából kb. egy perc alatt feláll, az teljesen normális idő, nemhosszú az.
A P1000 Samu TAB 35 másodperc alatt harcrakész (és ráadásul mégaz esti szundira 11 óra után is kb. 35%-os akkuszintet hoz, reggel 8 as indulástól) , de a Ideos S7-nek is kell az a közel egypercnyi idő.
Viszont a DROPAD, minélinkább tele van pakolva, annál hosszabb ideig bootol, a ROM upgrade után kb majdnem üresen volt neki 1 - 1,5 perc, most telepakolva már azóta az az idő lassan már megduplázódott.Az is megoldás hogy éjjelre repülőmódba teszed és ugy dugod fel töltésre is, akkor reggel egy gombnyomás után azonnal indul.
Sőt, ha felteszed ezt akkor nem is kell gombokat nyomogatnod, mindent megcsinál magától.
-
Luissimo
veterán
válasz
petipetya #9238 üzenetére
EZ IS elég szomorú.
mintha nemlettvolna már ígyis elég drága a wincseszter (és a többi is) -
Luissimo
veterán
mivel annyira aláspecifikáltad, ebből csak a kínai oldalra vonatkozó kérésedet tudom teljesíteni !!
PARANCSOLJ, válogass ! -
Luissimo
veterán
válasz
hamedandris #9173 üzenetére
De miért is halt be ?
hogyan kezdtél neki a frissítésnekl ?
mi volt a metódus és honnan volt a rávaló firmver és egyáltalán milyen kütyü is ez ?Van az oldalán valami hardveres kikapcsoló-bekapcsoló ?
az sem segít ? -
Luissimo
veterán
válasz
hamedandris #9166 üzenetére
menű+power gombok egyidejű lenyomásával lehet upgradere kényszeríteni, ha a külső sd kártyára felmásoltad az adott firmvert, amit ezen az oldalon találsz.
(már ICS Beta is van rá, de azzal még várnék, maradj egy jólbevált Gingernél )
kérdés, hogy pontosan melyik gép is az nekem ILYEN van , ezen szépen fut, a 2.2 le lett cserélve 2.3-ra, kiváló, gyors és mindent visz , a 3 D-s GameLoft játékokat is .no, szívat a linkelés.
http://www.alibaba.com/product-gs/439245426/7_google_android_2_2_S5PV210.html
ehhez hasonlit ?? -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
Akkormeg?
19 évesen nemlehetsz annyira csökkentlátó , vagh az a születési dátumod ?:-)?:-)A kétszer hétcoł az több, mint az egyszer tízcoll, nemde ?
(Mitveszel a hüvely mellé ?)Tudod, a tízcoll olyan a kézben, mint egy palatábla, szerintem nem praktikus, bááár, ha jó hosszú nőgyógyász ujjaid vannak, akkor jólehet :-)
-
Luissimo
veterán
Szépnapot !
Egységesítünk, egységesítünk ?? -
Luissimo
veterán
epub ban tudok neked segíteni, töltsd le hozzá az ALDIKO-t pl.(privátban adjál elérhetőséget, adok majd pár könyvet, Leslie L Lawrence, Rejtő)
nálam is vannak furcsa formátumu könyvek, de azokkal az a baj, hogy az alapformátum, amiből epub-ba lettek konvertálva, már az se volt normális.
-
Luissimo
veterán
beteszem ideis, sok itt a sokatlátott-hallott tapasztalt ember:
"kérdés, azt kilehet küszöbölni, Galaxy TAB-on, hogy a képernyőmentett fájlok ne fejjel lefelé jelenjenek meg a galériában, ne ugy mentse el őket ?
Egyáltalán nincs másik módszer a képernyőmentésre csak a vissza gomb és a power gomb egyidejű lenyomása ? Mert így ritkán sikerül azt lementeni, amit akarok, mert a visszagombra visszalép és azt már nem menti le, amit szeretnék.
Tudom vannak rá egyéb applikáciok, például rázásra aktiválódó képernyőmentés, de az eredeti módszer az nem maszturbálható másképpen ??" -
Luissimo
veterán
én abban a szerencsés (?) helyzetben vagyok, hogy 2.2-vel vettem, aztán attól depresszios lettem, és felnyomtam a 2.3.3 helyett egyből a 2.3.6-ot.
nemtom, miben volt tehát más a 2.3.3, de a 2.3.6 sem maga a kánaán.
jó, jó, de bizonyos esetekben szidom, mint a bokrot ( wifi reconnection, a rajta futó skype balgaságai ( lehethogy az alap skype a kaki ) a Dropadon lévő 2.3- alatti Opera Mobile (11.05) teljesen másfajta külcsínje és belbecse a 2.3.6 alatt, (MÁS a kinézete, felül van a stauszbar, amig a Dropadon ugyanezen szoftvernek alul van, külön)
az anysoft keyboard teljesen másképpen viselkedik a két verzioban, a wifi analyzer holmüxik holnem, stb stb stb.szóval csak a nyaka ( torka) véres
de ezvan, eztkell szeretni.
-
Luissimo
veterán
B U J É K !!
Érdekes, ujszerű formája van -
Luissimo
veterán
van egy olyan app a marketen, hogy PAW server.
ha azt felteszed a kütyüre és elindítod, akkor megad egy ip címet, amit ha beírsz a böngésződbe, akkor az egész kütyüt látod, szőröstül-bőröstül-lekestül.
mindent tudsz vele csinálni, másolgatni is , kedvedre.
egy percet szánjál rá, szerintem.... -
Luissimo
veterán
Nemmondod !!
Ezt tavaly majdnem ilyenkor írtad, több mint egy éve :
"Ezt internetre szánták elsősorban, mi másra. Ennek megfelelően elvárná az ember, hogy iPad áron elérjen rajta annyi mindent, mint egy számítógépen. A Samsung semmit sem bízott a véletlenre, hiszen az Android 2.2-vel együtt a Flash támogatás is megvan a Galaxy-n, és igen, megy is! Régi kedvenc játékommal, a Honfoglalóval teszteltem, és kényelmesen, jót játszottam rajta, ami eddig elképzelhetetlen volt ilyen eszközökön. A virtuális billentyűzet miatt tippelésnél csúnyán elvéreztem, de ahol csak nyomkodni kellett, ott hibátlanul ment. YouTube alkalmazás? Minek? Már böngészőből nézhettem kedvenc videóimat HD minőségben is."akkor ment a TAB-on , 7"-ban, mostmeg az ujabb csoda TAB-on kínszenvedés ??
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
köszönjük :-)
és egyetértek :-)Huawei S7 Slimről nemkészül ilyesmi ? ? :-)
de,
kevés szót ejtettél a kijelző androidos körökben különcnek tekinthető felbontásáról,amivel itt a fórumon mindig sokat foglalkoztál, mint negativummal :-)(aprocska helesírás:második oldal :- nem (elégnemis) hanem (elégnekis) :-)
de ez csak azér, hogy nelegyen tökéletes minden a cikkben :-) :-) -
Luissimo
veterán
válasz
rollins #8611 üzenetére
85-ért láttam ma uj, bontatlant is. (az volt a dobozán, hogy fehér .
kérdés: Ilyenkor mi a fehér ?
a hátlap csak , vagy az előlap is ?? )más:
tjb: énis megvettem egy DROPAD-ot, 180 Ft.-os 180 dollárért, mert nemkellett se 3G , se GPS.de most erre nem jelentem ki, hogy a Galaxy TAB, nem jobb, mint a Dropad
-
Luissimo
veterán
mért erősebb hardverbenaz xTab ?
Miben jobb, mint az egyéves Samsung modell ?
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
halihó.
kezemben egy Slim S7.
rootolnám 1. hozzászólásból, ( ha tudnám)A superoneclick lefut, de a végén failed hibaüzenettel zár, aztmondja:
step1
step2
step3 lefutnak gond nélkül,Step4:" startindex nemlehet nagyobb mint a karakterlánc hosszusága"
ez miez ??ilyenkor mi a teendő ?
Ooops, ezt a Huawei Totyikba akartam, de mostmár hadmaradjon, hátha itt is tudja valaki a megoldást !
-
Luissimo
veterán
jólvanna, nem akarom megmondani hogycsináld, de ugyebár a 7"-ost kell összehasonlítani egymással és külön egy másik tabellában a 10"-os felhozatalt.
nem olyan sok az.egyébirántmeg, jó nagy monitorom van ám.
(Anyukádnak nem kell végigolvasni, nem receptkönyv ez . Majd az Ipad2-n végigolvassa könnyedén
)
-
Luissimo
veterán
naazér
de gondolom már a tiednek sem vannak meg a korlátaui, azóta tágítottad a határait, hogy mindenevő legyenszóval, a 10"-os tablet egyetlen használhatósági poziciója nálam, a "portrait" módban kézbentartás, akkor kb olyan széles, mint amilyen a 7"-os fektetve, ugy még talán elég hosszuak a hüvelykujjaim.
(de akkormeg ugy néz ki, mintha A4-es spirálfüzetet tartanál a kezedben.)
de azt a poziciot meg nagyon szoknom kéne...
Ezt a 7"-osat pedig símán a bőrzakóm zsebébe teszem, vagy a belső zsebébe , ugyanezt próbáld megtenni egy 10"-ossal.Tróbáldmeg, hátha rátudnál beszélni egy olyanféle Ájpad1-re, téged meggyőz ??
-
Luissimo
veterán
figyelj, tudod , mibe kössél te bele ?
a cementbe példul
gondolhatod, hogy így gondoltam.
de én nemakarom őt meggyőzni sem arról, hogy kicsit vegyen, sem arról, hogy olyan konfigot válasszon, ami nem kedvére való
ha neki kell bele minden, vegyen olyat.
nekem nem kell bele, ezért vettem olyat.
az, hogy nincs benne, de nekem nem is kell, ez teljesen helyénvaló.
akinek kell, az majd olyat vesz, ha olyat akar.
a 10 collost pedig azért kérdeztem, azért mondtam, hogy győzzön meg hátha vannak olyan észérvei, amikkel akár még engem is rá tud beszélni egy 7"-nál nagyobbra.
Merugyanis, fogtam én már 10 collost, de hosszabbtávon nagyon kényelmetlen volt, kézben tartva kezelni, írni rajta , esetleg menet közben használni.
egyik kezeddel kell tartani, a másikkal meg pötyögni a virt billentyűzeten, hacsak nincsenek extrahosszú hüvelykujjaid.
(de mint tudjuk, akinek hosszu az ujja, annak más testrésze annyival rövidebbEgyetlen használható módja, ha leteszed, letámasztod az asztalra és esetleg blututis billentyűzettel írsz rajta
de akkor meg már majdnem notebook lesz, nemde .tehát ne froclizzál, ha kérhetlek
-
Luissimo
veterán
válasz
bigdady #8374 üzenetére
Hááát, ezt semmiképpen sem ajánlom.
kicsi ROM, Kicsi belső tárhely, 2.1-es droid, nagy böhöm LAN csatlakozó rajta amit semmire sem fogsz használni, rezisztív display, 3G nincs benne, csak külsőleg támogatja ( ha támogatja), stb stb,
elavult , régi, gagyi, semmire nemvaló, főleg a rezisztív kijelzője miatt olyan mint a hátramenés.
Borzasztó, ingyen se akarj ilyet.Mondom ezt én, aki szintén Kínából vette a kütyüjét, 190 dollárért, de azt nem bántam meg.
Egy ilyet, hasonlítsd össze a két kütyü technikai speckóit.Ebben nincs GPS, de nekem nem is kell, hogy legyen benne.
Minden mást tud és azóta teljesen kiváltotta nálam a számítógépet sőt már a laptopot is.Szóval , a kínai kütyükkel nincs gond, de tudnod kell mit akarsz és ne vegyél zsákbamacskát a pénzedért.
Vám van rá, ha nincs szerencséd.
Garancia nincs rá, csak Shenzenben, oda kell visszaküldened, ha beadja a kulcsot.Nézegesd meg ezeket, bár ezekben sincs GPS és a 3g-t is csak külsőként fogadják, de ezek már megérik az árukat:
ainol novo 7 advanced
Az Ainol-ra már van a slatedroidon ICS, egyik haver használja és már feltette rá, aztmondja nagyon jó.a másik a
zenithink- 280 c91 -
Luissimo
veterán
mondtam én az ellenkezőjét ?
ha a microsoft is saját márkát csinált volna és arra írta volna a szoftvert, akkor azok a windows-os gépek is kategoriákkal jobbak lennének (éspersze drábábbak is :-))dehát az élet anno nem ebbe az irányba ment el (sajnos v hálistennek, ezt kiki itélje meg maga )
-
Luissimo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest